8 παράδοξοι τρόποι να αδυνατίσεις χωρίς... δίαιτα! Πιο εύκολα δεν γίνεται!

ygeia-thalassa

«Τελείωσε. Από Δευτέρα ξεκινάω δίαιτα...» Και ποιος δεν έχει πει αυτή τη φράση στη ζωή του σε μία στιγμή απελπισίας, διαπιστώνοντας ότι δεν του κάνουν τα ρούχα του;

Αν, ωστόσο, σας είναι υπερβολικά δύσκολο να κάνετε δίαιτα και αποτυγχάνετε, τότε έχουμε να σας προτείνουμε οκτώ έξυπνα τρικ για να βγείτε fit στην παραλία και με τέλειο σώμα, χωρίς κόπο!

Φάτε με το κακό σας χέρι!

Σύμφωνα με μελέτη που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας, η τακτική αυτή κάνει τη διαφορά στην ποσότητα φαγητού που θα καταναλώσετε. Αν, λοιπόν, είστε δεξιόχειρες, ξεκινήστε να τρώτε με το αριστερό σας χέρι.

Αρχίστε τα καυτερά!

Μία ουσία που υπάρχει στα καυτερά φαγητά όπως στις πιπεριές, μπορεί να αυξήσει το μεταβολικό ρυθμό και έτσι τις καύσεις των θερμίδων, σύμφωνα με έρευνα από το Πανεπιστήμιο Λαβάλ, στον Καναδά.

Ελαιόλαδο για... πρωινό!

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο ΜακΓκιλ, στο Κεμπέκ του Καναδά, ανακάλυψαν ότι αν προσθέσετε στο πρωινό λίγο ελαιόλαδο, μπορεί να τρώτε λιγότερο την υπόλοιπη ημέρα.

Σφίξτε τις γροθιές σας...

Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Journal of ConsumerReport», αν κάθε φορά που λαχταράμε κάτι νόστιμο σφίγγουμε δυνατά τις γροθιές μας για μισό λεπτό, δεν θα υποκύψουμε στον πειρασμό.

Παίξτε ηλεκτρονικά παιχνίδια

Μόλις τρία λεπτά κάποιου ηλεκτρονικού παιχνιδιού αρκούν για να μειώσουν τη λαχτάρα για λίπη και τσιμπολόγημα, σύμφωνα με Βρετανούς ψυχολόγους.

Φάτε γλυκό το πρωί

Ένα «γερό» πρωινό, το οποίο περιλαμβάνει και ένα γλυκό, όχι μόνο διευκολύνει το αδυνάτισμα, αλλά βοηθά όσους αδυνατίζουν να διατηρήσουν επί περισσότερο καιρό το νέο περιορισμένο βάρος, όπως δείχνει μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ, που δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό «Steroids».

Αποφύγετε την ποικιλία

Η μονοτονία στο φαγητό μπορεί να οδηγήσει σε μείωση του σωματικού βάρους, διότι μας κάνει να τρώμε ολοένα λιγότερο, αποκαλύπτουν ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Μπάφαλο.

Τρώτε σε κόκκινα πιάτα!

Όταν τρώμε από κόκκινα πιάτα και πίνουμε από κόκκινα ποτήρια, μειώνουμε την κατανάλωση φαγητού και ποτού κατά 40%, σύμφωνα με διεθνή μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Appetite».

ΠΗΓΗ: healthpro.gr

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS