Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Aegean αποκαλύπτουν την άγνωστη ομορφιά της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο

Μέσα από μία κοινή, συντονισμένη και φιλόδοξη προσπάθεια, η AEGEAN και ο διεθνής καλαθοσφαιριστής Γιάννης Αντετοκούνμπο ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο την προβολή της χώρας και την ενίσχυση της εικόνας της στο εξωτερικό.

Η AEGEAN αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, πέραν των αθλητικών του επιδόσεων, τις αξίες της θέλησης, της προσπάθειας και της επιμονής. Τα στοιχεία αυτά τον καθιστούν μια προσωπικότητα που εκπροσωπεί επάξια τη χώρας μας σε όλο τον κόσμο, καταφέρνοντας να απολαμβάνει ταυτόχρονα την αναγνώριση και το θαυμασμό της διεθνούς κοινότητας.

«Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αντιπροσωπεύει για μας το καλό παράδειγμα της Ελλάδας που επιμένει, δεν κάμπτεται στα δύσκολα και αγωνίζεται για ένα καλύτερο αύριο. Δεν είναι μόνο ένας σπουδαίος αθλητής, αλλά και ένας νέος άνθρωπος, που ανεξάρτητα από την τεράστια επιτυχία του στο εξωτερικό, δεν ξεχνά την πατρίδα μας και την τιμά σε κάθε ευκαιρία. Ο Γιάννης διένυσε χιλιάδες χιλιόμετρα για να φτάσει στον στόχο του. Και δεν επαναπαύεται. Διαρκώς ανεβάζει τον πήχη. Το ίδιο κάνουμε κι εμείς στην AEGEAN: προσπαθούμε να φέρνουμε τους επιβάτες που μας εμπιστεύονται πιο κοντά σε όσα ονειρεύονται να δουν, ταξιδεύοντάς τους χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά. Και επιδιώκουμε να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι. Σήμερα, λοιπόν, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τον Γιάννη, ξεκινάμε μια κοινή προσπάθεια, για να πάμε την Ελλάδα ακόμη πιο μακριά, σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Ευτύχιος Βασιλάκης, Αντιπρόεδρος της AEGEAN.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
 ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

symmaxia

 Copyright © 2017 YSTEROGRAFO NEWS