Το iOS 8 θα φέρει το πολυαναμενόμενο Split-Screen Multitasking στο iPad;

iOS-8-Split-Screen-Multitasking-iPad

Σύμφωνα με δημοσίευμα του 9to5Mac που επικαλείται αξιόπιστες πηγές, η Apple αναμένεται να προσθέσει στο iOS 8 την δυνατότητα για split-screen multitasking στo iPad.

Η λειτουργία αυτή θα παρέχει στους χρήστες την δυνατότητα διαχωρισμού τις οθόνης στα 2, και την ταυτόχρονη χρήση 2 διαφορετικών εφαρμογών στο κάθε μισό της οθόνης, ένα στοιχείο που έλειπε από το iPad και που ο ανταγωνισμός φρόντισε να το τονίσει ως συγκριτικό πλεονέκτημα σε πολλές διαφημιστικές του καμπάνιες.

Εκτός της ταυτόχρονης χρήσης 2 εφαρμογών η νέα λειτουργία φημολογείται πως θα παρέχει τη δυνατότητα εύκολου διαμοιρασμού δεδομένων (text, links, βίντεο & εικόνες) μεταξύ των 2 ανοιχτών εφαρμογών με drag-and-drop.

To split-screen multitasking θα υποστηρίζεται μόνο σε landscape mode και αναμένεται να γίνει διαθέσιμο με το iOS 8 μόνο στο iPad και όχι στο iPad mini (το αν θα προστεθεί η λειτουργία αργότερα στο iPad mini είναι προς το παρόν αβέβαιο σύμφωνα με την αναφορά).

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε ένα παλαιότερο ενδιαφέρον concept του iOS 8 Split-Screen Multitasking από τον Sam Beckett:

https://www.youtube.com/watch?v=_H6g-UpsSi8

ΠΗΓΗ: iphonehellas.gr

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ