Το 71% των Windows Phone apps κατέβηκε από entry-level κινητά

windows phone store 110

H Microsoft πραγματοποίησε μια πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα κατά την οποία βρήκε ότι για τον μήνα Νοέμβριο το 71% των Windows Phone εφαρμογών προορίζονταν για συσκευές με λίγη μνήμη. Συσκευές με λίγη μνήμη είναι αυτές που τρέχουν Windows Phone 7 και έχουν 256MB RAM. Στην ίδια κατηγορία είναι συσκευές με Windows Phone 8 και 512MB RAM.

Με βάση τα δεδομένα από τα downloads, οι top 5 Windows Phone συσκευές είναι entry-level με λίγη μνήμη ενώ στο top 10 βρίσκονται 7 συσκευές. Η Microsoft επισημαίνει στους developers να επιβεβαιωθούν ότι οι εφαρμογές τους τρέχουν σε συσκευές με λίγη μνήμη RAM, διότι με αυτόν τον τρόπο διπλασιάζουν το μερίδιο της αγοράς.

Οι εφαρμογές με τα περισσότερα έσοδα είναι αυτές που έχουν in-app purchases, οι λεγόμενες freemium. Τον προηγούμενο μήνα, το 35% των εσόδων των developers προήλθε από in-app purchases, ενώ το 11% ήταν από επί πληρωμή εφαρμογές.

Η πιο κερδοφόρα κατηγορία ήταν τα Games, ακολουθεί Tools and Productivity, Μουσική και Video, και Social. Τέλος, οι developers έβγαλαν το 53% των χρημάτων τους από διαφημίσεις.

Πηγή: techblog.gr

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ