Η IBM επενδύει στην Ελλάδα

IBM

Η IBM ανακοίνωσε ότι θα δημιουργήσει ένα νέο κέντρο εξειδίκευσης στον τομέα των Big Data & Business Analytics στην Ελλάδα (Center of Competence), ενισχύοντας τη δραστηριότητά της στον τομέα...

παροχής τεχνολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών στην περιοχή, αντλώντας από τις εγχώριες, υψηλών προδιαγραφών δεξιότητες.

Το θέμα είχε συζητηθεί στη συνάντηση που είχε στα τέλη Αυγούστου στην Αθήνα ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, με τη διευθύνουσα σύμβουλο της αμερικανικής εταιρείας πληροφοριακών συστημάτων, υπηρεσιών και λογισμικού, Ginni Rometty. Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους στο Μέγαρο Μαξίμου, είχαν αναφερθεί τους τρόπους με τους οποίους η τεχνολογία της πληροφορικής μπορεί να βοηθήσει τη χώρα να αντιμετωπίσει τις σύγχρονες προκλήσεις, εστιάζοντας στην ανάπτυξη Ευφυών Τεχνολογιών και Ψηφιακών Υποδομών ως κινητήριες δυνάμεις για το μετασχηματισμό του Δημόσιου Τομέα και την ανάπτυξη της οικονομίας.

Το νέο κέντρο θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις και οργανισμούς να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τεχνολογίες Business Analytics και Cognitive Computing (γνωστικά υπολογιστικά συστήματα), βελτιώνοντας τις επιχειρησιακές λειτουργίες τους και ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητά τους στην παγκόσμια αγορά.

Protothema.gr

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ