Η Google απέσυρε τη διαφήμιση Ισλαμικού περιοδικού

google

Σύμφωνα με το κροατικό πρακτορείο ειδήσεων Hina, η σύνταξη του SAFF ενημερώθηκε από την Google ότι αποσύρθηκε η διαφήμιση AdSense, επειδή το περιοδικό, μέσω της ιστοσελίδας του, δημοσίευσε ανεπίτρεπτο περιεχόμενο.

Όπως αναφέρει η σύνταξη του περιοδικού "πρόκειται για κείμενο που αναφέρεται στη σύλληψη Γάλλου κωμικού, ο οποίος δεν στήριξε το περιοδικό Charlie Hedbo, αλλά την ελευθερία του λόγου στη Γαλλία".

Η συντακτική ομάδα του βοσνιακού περιοδικού εκτιμά ότι η απόφαση της Google συνιστά λογοκρισία και δείχνει πόσο "τα παγκόσμια κέντρα ισχύος καταβάλλουν προσπάθειες για να εμποδίσουν τη διάδοση της αλήθειας για την επίθεση στο Παρίσι".

"Δεν είναι η μοναδική πίεση που ασκείται στο SAFF αυτές τις μέρες, λόγω δημοσίευσης αληθινών πληροφοριών για τα γεγονότα όσον αφορά την επίθεση στο Παρίσι" αναφέρεται στην ανακοίνωση του περιοδικού και σημειώνεται ότι η συντακτική ομάδα θα συνεχίσει την ίδια εκδοτική πολιτική.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 26|04|24 15:51

Mercedes-Benz GLC 220d ... The best or nothing [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ