ZTE: Παρουσίασε νέο logo και νέα στρατηγική

zte 570

Οι Κινέζοι κατασκευαστές έχουν δείξει τις προθέσεις τους όσον αφορά στην αγορά των Smartphones και πολλοί πλέον δεν περορίζονται μόνο στα δικά τους σύνορα. Ένας από αυτούς είναι και ZTE η οποία χαράσσει νέα στρατηγική. Ανακοίνωσε ότι αλλάζει το design στο logo και το εναρμονίζει με τη νέα CGO φιλοσοφία (Cool – Green – Open) που λανσάρει.

Με σλόγκαν «Tomorrow never waits», η ZTE επικεντρώνεται πλέον στις mobile τεχνολογίες (M-ICT).

Το logo δεν είναι η μόνη αλλαγή που κάνει ο Κινέζος κατασκευαστής, καθώς στα σχέδιά του είναι να επεκτείνει την παρουσία του στην αγορά των ΗΠΑ. Τον Οκτώβριο έκλεισε deal να γίνουν τα smartphones της οι επίσημες συσκευές σε 3 ομάδες του NBA.

Τον προηγούμενο μήνα, πέρασε από την FCC για πιστοποίηση το dual SIM ZTE tablet με κωδική ονομασία K70 και αναμένεται με 7-7.5 ιντσών οθόνη, υποστήριξη για WCDMA και GSM συνδεσιμότητα, Android 4.4.x KitKat προ-εγκατεστημένο και τιμή κάτω από 200 δολάρια στις ΗΠΑ.

Η ΖΤΕ θα βρίσκεται στην CES 2015 που ξεκινά την επόμενη εβδομάδα στο Las Vegas, ενώ για τη Δευτέρα έχει προγρμματίσει το το δικό της press event.

Πηγή: techblog.gr

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ