WhatsApp: Προσθέτει δυνατότητα εντοπισμού των φίλων σας σε πραγματικό χρόνο

WhatsApp: Προσθέτει δυνατότητα εντοπισμού των φίλων σας σε πραγματικό χρόνο

Το τελευταίο διάστημα, η ομάδα του WhatsApp εργάζεται πυρετωδώς με σκοπό να προσφέρει ορισμένα νέα χαρακτηριστικά στη δημοφιλή υπηρεσία ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων. Ένα από αυτά, το «Recall» επιτρέπει ένα μήνυμα το οποίο έχει σταλεί, να επιστρέψει πάλι στον αποστολέα του. Αυτό μπορεί να γίνει εφόσον το μήνυμα δεν έχει διαβαστεί από τον παραλήπτη. Στα ίδια πλαίσια, κινείται και ένα άλλο χαρακτηριστικό, το «Edit». Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε κάποιες αλλαγές σε ένα μήνυμα που έχετε στείλει, εφόσον όμως αυτό δεν έχει διαβαστεί από τον παραλήπτη.

Η ομάδα όμως εργάζεται σε ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον χαρακτηριστικό, το οποίο φέρει την κωδική ονομασία «Live Location Tracking». Το εν λόγω χαρακτηριστικό σας δίνει τη δυνατότητα να εντοπίζετε τους φίλους σας σε πραγματικό χρόνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εντοπισμός μπορεί να παραμείνει ενεργός για 1, 2, ή 5 λεπτά και πρόκειται για ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό στις περιπτώσεις εκείνες που έχετε δώσει ραντεβού με τους φίλους σας σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία και θα θελήσετε να δείτε πόσο απέχουν από το σημείο της συνάντησης.

Φυσικά, υπάρχει η δυνατότητα απενεργοποίησης του εντοπισμού της θέσης σας, έτσι ώστε οι φίλοι σας να μην είναι σε θέση να γνωρίζουν πού βρίσκεστε σε κάποια δεδομένη στιγμή. Να σημειωθεί ότι το «Live Location Tracking» είναι απενεργοποιημένο εκ προεπιλογής.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS