The Interview: Διαθέσιμο στο Google Play στα 6 δολ. η ενοικίαση

the interview 01 570

H Sony Pictures βρήκε τελικά τρόπο να διαθέσει την πολύπαθη και πολυσυζητημένη κωμωδία «The Interview». Η ταινία προβάλλεται σε επιλεγμένους κινηματογράφους στις ΗΠΑ και είναι διαθέσιμη online σε YouTube Movies, Google Play, Xbox Video και στο ειδικό website SeeTheInterview.com.

Η ταινία κοστίζει 5.99 δολάρια για ενοικίαση και η αγορά ενός HD αντίγραφου είναι στα 14.99 δολάρια. Αξίζει να σημειώσουμε ότι εκτός λίστας βρίσκεται το iTunes καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η Apple αρνήθηκε να διαθέσει την ταινία παρά τις διαβεβαιώσει του Λευκού Οίκου. Εκτός λίστας είναι επίσης η Amazon και το PlayStation Network της Sony.

Με δήλωσή της η Google ανέφερε ότι μετά από συζητήσεις με τη Sony, αποφάσισαν ότι δεν μπορούν να δεχτούν έτσι απλά και να παρακολουθούν μια ομάδα ατόμων να καθορίζει μέχρι που φτάνουν τα όρια της ελευθερίας του λόγου.

Για την Ιστορία να πούμε ότι με αφορμή την ταινία The Interview που βάσει σεναρίου δυο δημοσιογράφοι στρατολογούνται από τη CIA για να σκοτώσουν τον ηγέτη της Β.Κορέας. Αυτό είχε ως συνέπεια έναν τεράστιο κύκλο γεγονότων όπου ομάδα χάκερς να επιτεθεί σε ολόκληρο το σύστημα υπολογιστών της. Ακολούθησαν διαρροές και απειλές, το FBI κατηγόρησε ανοιχτά τη Β.Κορέα και ο Ομπάμα υποσχέθηκε οι ΗΠΑ να απαντήσουν ανάλογα.

Πηγή: techblog.gr

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ