Σε δυσκολεύουν τα smartphones; Τα νέα MLS Easy θα σου λύσουν τα χέρια!

MLSEasyS All

Μπορεί τα smartphones να έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας με το έτσι θέλω, ωστόσο υπάρχουν αρκετοί από μας που δυσκολεύονται ή μπερδεύονται ακόμη με την καθημερινή τους χρήση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στην εποχή μας, που η τεχνολογία τρέχει με γοργούς ρυθμούς, το κινητό χρησιμοποιείται από κάθε ηλικία! Από μικρά παιδιά μέχρι και ηλικιωμένους!

Από τη Μαρκέλλα Σαράιχα 

Η νούμερο ένα ελληνική εταιρία MLS για μία ακόμη φορά κάνει το θαύμα της κι έρχεται να μας λύσει τα χέρια με την κυκλοφορία κινητών της σειράς Easy. Τα MLS Easy έχουν τα πάντα που μπορεί να βρει κανείς σε ένα smartphone κι είναι πανεύκολα στη χρήση τους. Η μεγάλη τους οθόνη σε συνδυασμό με τα μεγάλα πλήκτρα και το ενσωματωμένο ελληνικό πληκτρολόγιο, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά τους που θα τα κάνει να ξεχωρίσουν.

easy1

 

Από ένα μικρό παιδί μέχρι κι έναν ηλικιωμένο, τα νέα αυτά μοντέλα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τεράστια ευκολία. Για όσους δυσκολεύονταν να στείλουν μέχρι τώρα μήνυμα, η MLS έχει φροντίσει και μπορούν με τη φωνή τους να το υπαγορέψουν και να γραφτεί σε λίγα δευτερόλεπτα!

easy5

Το ίδιο συμβαίνει σε περίπτωση που κάποιος οδηγεί ή βιάζεται να ανατρέξει στον κατάλογο των ονομάτων, και θέλει να τηλεφωνήσει σε κάποιον φίλο ή συνεργάτη. Λέγοντας το όνομά του με τη φωνή του, το MLS Easy βρίσκει το τηλέφωνό του και πραγματοποιεί την κλήση.

easy2

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι πρόκειται για ένα κινητό για «μεγάλα παιδιά» που μπερδεύονται με τις εκατοντάδες λειτουργίες ενός εξελιγμένου smaarthphone αλλά παράλληλα θέλουν να ακολουθήσουν και την τεχνολογία και να επικοινωνήσουν κι αυτοί με τον μαγικό κόσμο του διαδικτύου. Όσο για τους λάτρεις της φωτογραφίας; Με ένα απλό πλήκτρο βγάζει κανείς υπέροχες φωτογραφίες τόσο τοπίων όσο και πορτρέτων.

easy4

Με ταχύτητα 4G θα είστε παντού δικτυωμένοι. Ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο χωριό ο οποιοσδήποτε που θα χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο μοντέλο, θα μπορεί να επικοινωνεί μέσω ίντερνετ με τους φίλους και τους συγγενείς του! Υπάρχει συγκεκριμένο πλήκτρο για αυξομείωση έντασης, αναλόγως που βρίσκεστε την κάθε στιγμή που μιλάτε στο κινητό. Το SOS button , είναι απαραίτητο, ειδικά για τα «μεγάλα παιδιά» σε περίπτωση που χρειαστούν ή πάθουν κάτι και πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα με τους συγγενείς τους. Φυσικά από το κινητό αυτό δεν θα έλειπε το κουμπί που κλειδώνει την οθόνη και την ξεκλειδώνει. Κάτι που είναι απαραίτητο και πολύ χρήσιμο για όσους δε θέλουν να γίνει...κάποιο λάθος!

easy3

Τα MLS Easy έρχονται για να μείνουν και να κάνουν τη ζωή πιο εύκολη σε όσους φοβούνται τα smartphones και όσους έχουν ακόμη feature phones! Είσαι ένας από αυτούς; Δεν χάνεις τίποτα να τα δοκιμάσεις! Τα προϊόντα MLS, έχουν μπει για τα καλά στον ανταγωνισμό και κερδίζουν κάθε μέρα τις εντυπώσεις κι αυτό καταγράφεται στις ημερήσιες πωλήσεις τους. Μη χάνεις χρόνο! Τρέξε στο πλησιέστερο κατάστημα να προμηθευτείς κι εσύ το νέο αυτό μοντέλο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ