Nokia 6: Το πρώτο smartphone στη μετά-Microsoft εποχή, μόλις αποκαλύφθηκε!

Nokia 6: Το πρώτο smartphone στη μετά-Microsoft εποχή, μόλις αποκαλύφθηκε!

Το πρώτο smartphone στη -μετά τη Microsoft- εποχή είναι γεγονός για την εταιρεία και ακούει στην ονομασία Nokia 6. Η αποκάλυψη πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μόνο ώρες, με την HMD να δημοσιεύει δελτίο τύπου στο οποίο, εκτός από την ανακοίνωση της συσκευής, αναφέρεται ρητά πως η HMD έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα χρήσης της εμπορικής ονομασίας της Nokia.

Πρόκειται για μια συσκευή η οποία φέρει οθόνη 5,5 ιντσών 2.5D με γυαλί Gorilla Glass της Corning και ανάλυση 1080 x 1920 (FHD). Στο εσωτερικό της συναντάμε ένα Snapdragon 430 SoC με οκταπύρηνο CPU και Adreno 505 GPU. Η τεχνολογία Quick Charge 3.0 η οποία είναι και αυτή παρούσα, υπόσχεται να φορτίσει τη συσκευή σας ως τέσσερις φορές γρηγορότερα σε σχέση με το συμβατικό τρόπο. Διαθέτει 4GB RAM και 64GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Στο πίσω μέρος υπάρχει μια κάμερα των 16MP με διάφραγμα φακού f/2.0 και PDAF laser αυτόματης εστίασης. Στο μπροστινό μέρος υπάρχει μια κάμερα των 8MP με διάφραγμα φακού f/2.0 κατάλληλη για selfies και video chats.

Θα κυκλοφορήσει στη τιμή των 245 δολαρίων, με την HMD να επιλέγει την Κίνα για τη διάθεση της συσκευής εξαιτίας του πολύ μεγάλου αριθμού των κατόχων συσκευών smartphones. Ενδεικτικό είναι ότι το 2017 ο αριθμός αυτός αναμένεται να ανέλθει στα 593 εκατομμύρια.

https://www.youtube.com/watch?v=9Sq5ZjZ-kFQ

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS