Nokia 215: Tο πιο οικονομικό κινητό της Microsoft με σύνδεση στο ίντερνετ

nokia 215 04 570

Από τότε που το τμήμα mobile της Nokia πέρασε στα χέρια της Microsoft είδαμε να κυκλοφορεί το πρώτο smartphone χωρίς το brand της Nokia, το Microsoft Lumia 535. Η Microsoft δείχνει να μην θέλει να κυκλοφορήσει ακόμη ναυαρχίδα, κάτι που φαίνεται και από το νέο κινητό που ανακοίνωσε, το Nokia 215.

Να υπενθυμίσουμε ότι το brand της Nokia έχει αφαιρεθεί μόνο από τα smartphones και όχι τα feature phones, γι αυτό βλέπουμε το Nokia 215 και όχι Microsoft 215. Πρόκειται για κινητό το οποίο κοστίζει μόλις 29 δολάρια και όπως αναφέρει η Microsoft είναι το πιο οικονομικό entry-level κινητό της που μπορεί να συνδεθεί στο ίντερνετ. Το Nokia 215 μπορεί να τρέχει εφαρμογές όπως Facebook, Messenger, Twitter, Bing Search, MSN Weather και Opera Mini.

Ωστόσο, υποστηρίζει μόνο 2G δίκτυα, οπότε απευθύνεται σε αναδυόμενες αγορές. Έχει 2.4 ιντσών QVGA 320×240 pixels οθόνη, 0.3 Μegapixel κάμερα, ενσωματωμένο φακό, MP3 και FM radio. Υπάρχει η έκδοση με μια κάρτα SIM που δίνει 29 μέρες standby, dual-SIM έκδοση 21 μέρες και 20 ώρες ομιλίας.
Το Nokia 215 θα είναι διαθέσιμο σε Ευρώπη, Αφρική, Ασία και μέση Ανατολή το πρώτο τρίμηνο του 2015 στα 29 δολάρια (χωρίς τους φόρους).

Πηγή: techblog.gr

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ