i.Con Smart: Έρχεται μέσα στο 2017 το πρώτο «έξυπνο προφυλακτικό» στον κόσμο

i.Con Smart: Έρχεται μέσα στο 2017 το πρώτο «έξυπνο προφυλακτικό» στον κόσμο

Eίναι ένα δαχτυλίδι που ταιριάζει σε ένα κανονικό προφυλακτικό με τους δημιουργούς του να ισχυρίζονται ότι μπορεί να παρακολουθεί την απόδοση του άνδρα στη διάρκεια του σεξ καθώς και να εντοπίσει ασθένειες όπως τα χλαμύδια και τη σύφιλη.

Ο δακτύλιος «i.Con» έρχεται να δώσει απαντήσεις σε φλέγοντα ζητήματα που σχετίζονται με την σεξουαλική πράξη των ανδρών όπως: Ποια είναι η ταχύτητα διείσδυσης του ανδρικού μορίου; Πόσες θερμίδες καίει στη διάρκεια του σεξ; Ποια είναι η περίμετρος του ανδρικού μορίου; Πόσες διαφορετικές στάσεις έκανε;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Sun», το «έξυπνο προφυλακτικό» λειτουργεί όπως οι υπόλοιπες συσκευές που παρακολουθούν την ανθρώπινη υγεία. Χρησιμοποιεί τη νανοτεχνολογία και την τεχνολογία bluetooth μεταφέροντας τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει σε συσκευή smartphone. Πάνω από 90 χιλιάδες έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον για το προϊόν, δημιούργημα της εταιρείας «British Condoms».

Το δαχτυλίδι αυτό τοποθετείται στη βάση του προφυλακτικού και μπορεί να φορεθεί ξανά και ξανά. Διαθέτει μια θύρα φόρτισης Micro-USB και έχει διάρκεια ζωής έξι έως οκτώ ώρες. Η σύνδεση με συσκευή smartphone πραγματοποιείται μέσω Bluetooth, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «The Sun». Το προφυλακτικό «i-Con» θα διατίθεται στη βρετανική αγορά έναντι 59,9 λιρών και αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του έτους.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS