HoloLens: Infographic για το εντυπωσιακό project της Microsoft

micrisoft hololens 110

Κατά τη διάρκεια του event για την παρουσίαση των ενοποιημένων Windows 10, η Microsoft έκανε την έκπληξη με το Windows Holographic και το HoloLens hadset με το οποίο όχι μόνο μπαίνει στον τομέα της επαυξημένης οργμτικότητας, αλλά το πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα με το ολογρφικό περιβάλλον. Πρόκειται για αυτόνομο υπολογιστή που δεν χρειάζεται σύνδεση με κινηντό ή PC και κανένα καλώδιο.

Το HoloLens υπόσχεται τεχνητή πραγματικότητα (artificial reality AR) φέρνοντας εικονικά αντικέιμενα στον πραγματικό κόσμο και εικονική πραγματικότητα (virtual reality (R) που ουσιαστικά αντικαθιστά τον πραγματικό κόσμο.

Το παρακάτω infographic εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η φουτουριστική συσκευή της Microsoft. Το HoloLens τρέχει Windows 10 που σημαίνει ότι οι developers θα παραμένουν στο ίδιο περιβάλλον για να δημιουργήσουν universal εφαρμογές.

H οθόνη του HoloLens σε αντίθεση με την Super AMOLED του Oculus Rift χρησιμοποιεί τρεις επιστρώσεις από γυαλί σε κόκκινο, πράσινο και μπλε χρώμα προκειμένου να κάνει τα ολογράμματα να εμφανίζονται στη σωστή απόσταση. Επιπλέον, παρακολουθεί το βλέμμα του χρήστη και προσαρμόζει την προβολή της εικόνας ανάλογα με το που κοιτάζει.

techblog.gr

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ