Asus ZenFone 3 Zoom: Ανακοινώθηκε στη CES 2017 και ξεχωρίζει για τις φωτογραφικές του ικανότητες

Asus ZenFone 3 Zoom: Ανακοινώθηκε στη CES 2017 και ξεχωρίζει για τις φωτογραφικές του ικανότητες

Τα smartphones με συστήματα διπλού φακού εξυπηρετούν διαφορετικές ανάγκες. Μερικά δίνουν στο φωτογράφο ένα μεγαλύτερο πεδίο θέασης μέσω μεγαλύτερων φακών, ενώ άλλα προσφέρουν το χαρακτηριστικό θάμπωμα για μια εξαιρετική κοντινή λήψη. Υπάρχει όμως και το Asus ZenFone 3 Zoom smartphone, το οποίο αποκαλύφθηκε μόλις πριν από λίγες ώρες στην έκθεση CES 2017 και το οποίο φέρνει μια διαφορετική προσέγγιση, μια προσέγγιση η οποία είναι γνωστή από το iPhone.

Όπως έχετε καταλάβει και εσείς οι ίδιοι, το ZenFone 3 Zoom εστιάζει στις δυνατότητες της κάμερας. Στο πίσω μέρος υπάρχει μια κάμερα των 12MP καθώς και μια δεύτερη πάλι των 12MP με φακό που προσφέρει 2.3X zoom. Ένα χαρακτηριστικό για το οποίο είναι γνωστό το iPhone 7 Plus. Η Asus προσπαθεί εδώ να αναπαραστήσει τη δυνατότητα, ενώ προχωρά ακόμη πιο πέρα, με το να τοποθετήσει στο smartphone και τη λειτουργία του «Πορτραίτου», αν και αυτή θα καταφθάσει αργότερα, μέσω αναβάθμισης.

texno

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ