Αpple Pay ανέπαφες συναλλαγές από την Alpha Bank με ταχύτητα, ασφάλεια, ευκολία

Αpple Pay ανέπαφες συναλλαγές από την Alpha Bank με ταχύτητα, ασφάλεια, ευκολία

Με μια νέα υπηρεσία ενισχύει το χαρτοφυλάκιό της η Αlpha Bank και γίνεται η πρώτη ελληνική Τράπεζα που φέρνει το Apple Pay για τους κατόχους των καρτών της.

Με τον τρόπο αυτό προσφέρει ένα σύγχρονο περιβάλλον για εύκολο, γρήγορο και ασφαλή τρόπο συναλλαγών με το iPhone ή το Apple Watch.

Η νέα υπηρεσία καλύπτει απόλυτα την επιθυμία των Αpple Users για ανέπαφες αγορές, χωρίς να πρέπει να πληκτρολογούν το PIN της κάρτας τους, χωρίς να χρειάζονται ούτε την ίδια την κάρτα τους! Το μόνο που χρειάζεται είναι το iPhone ή το Apple Watch! Στα πλεονεκτήματα της νέας υπηρεσίας είναι η ευκολία και η ασφάλεια στις ηλεκτρονικές αγορές γιατί μέσω του Apple Pay δεν χρειάζεται να δημιουργηθούν λογαριασμοί. Δεν χρειάζεται να γίνεται καταχώρηση κάθε φορά των στοιχείων της κάρτας ή να συμπληρώνονται μακροσκελείς φόρμες. Επιπλέον εκατομμύρια καταστήματα δέχονται το Apple Pay online κάνοντας τις αγορές πιο γρήγορες και εύκολες από ποτέ.
alpha bank iphone

Αναφορικά με τη διαδικασία σύνδεσης, ο χρήστης μπορεί να ανοίξει την εφαρμογή Wallet στο iPhone και απλά προσθέτει την κάρτα του. Την ίδια απλή διαδικασία μπορεί να ακολουθήσει και αν θέλει να συνδεθεί μέσω Apple Watch ή iPad και Μac. Η υπηρεσία έχει εγγυημένη ασφάλεια μιας και για κάθε αγορά το Apple Pay χρησιμοποιεί έναν αριθμό για τη συγκεκριμένη συσκευή και έναν μοναδικό κωδικό συναλλαγής. Έτσι ο αριθμός της κάρτας του κάθε χρήστη δεν αποθηκεύεται ποτέ στη συσκευή του και όταν πληρώνει οι αριθμοί των καρτών δεν κοινοποιούνται ποτέ στους εμπόρους. Επιπλέον, οι συναλλαγές γίνονται μέσω Face ID ή Touch ID παρέχοντας τη μέγιστη ασφάλεια. Στη νέα υπηρεσία μπορούν προς το παρόν να ενταχθούν οι κάρτες VISA της Alpha Bank και πολύ σύντομα και οι κάρτες Mastercard.

 



googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS