Apple: Aναμένεται να αποστείλει 71.5 εκατ. iPhones το τέταρτο τρίμηνο

iPhone-6-and-iPhone-6-plus-3

Μπορεί η Samsung να ζορίζεται με τις πωλήσεις της και συγκεκριμένα με τη φετινή της ναυαρχίδα Samsung Galaxy S5, όμως η Apple μοιάζει να έχει πάρει τα πάνω της με την κυκλοφορία των iPhone 6 καιiPhone 6 Plus. Σύμφωνα με εκτιμήσεις αναλυτή της KGI Securities, το τέταρτο τρίμηνο αναμένεται να αποστείλει περισσότερα από 71.5 εκατ. smartphones.

Σύμφωνα με τον συγκεκριμένο αναλυτή, Ming-Chi Kuo, ο οποίος έχει πολύ καλό ιστορικό σε σχέση με τις προβλέψεις της Apple, σε σύγκριση με το προηγούμενο τρίμηνο οι πωλήσεις θα αυξηθούν κατά 82% στο τέταρτο τρίμηνο του 2014. Το 60% του ποσοστού αυτού ανήκει στο iPhone 6 και μεταφράζεται σε 41.65 εκατομμύρια κομμάτια. Από την άλλη το iPhone 6 Plus δεν θα τα πάει τόσο καλά κυρίως λόγω του ότι δεν υπάρχουν τόσα πολλά διαθέσιμα κομμάτια.

Από το πρώτο τρίμηνο του 2015 θα αρχίσει η πτώση στην ζήτηση αφού θα έχουν περάσει οι γιορτές και ο αριθμός εκτιμάται ότι θα φτάσει στα 49.5 εκατομμύρια συσκευές, συμπεριλαμβανομένων 21.6 εκατ. iPhone 6 και 10.2 εκατ. iPhone 6 Plus.

Τέλος, προβλέπεται ότι η Apple θα διακόψει παλαιότερα μοντέλα όπως iPhone 5C και iPhone 4S μέσα στο 2015 ενώ θα συνεχίσει το iPhone 5S.

Πηγή: techblog.gr

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ