Ολυμπιακός: Η συγκινητική στιγμή που ο ήρωας της πρόκρισης Τζολάκης πέφτει στην αγκαλιά του πατέρα του [βίντεο]

Μετά το τέλος του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε και την επική πρόκριση του Ολυμπιακού, ο μεγάλος πρωταγωνιστής Κωνσταντίνος Τζολάκης έπεσε στην αγκαλιά του πατέρα του.

Ολυμπιακός: Επικές αντιδράσεις μετά την ιστορική πρόκριση στην Τουρκία - Δάκρυα χαράς και πανηγυρισμοί εκτός εαυτού

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να προκριθεί για πρώτη του φορά στους «4» ευρωπαϊκής διοργάνωσης και το πέτυχε μέσα στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στην τουρκική Φενερμπαχτσέ στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι με τον Κωνσταντίνο Τζολάκη να αποκρούει τρεις εκτελέσεις και να γίνεται ήρωας.

Έγραψε ιστορία ο Ολυμπιακός με ήρωα Τζολάκη -Πέρασε στα ημιτελικά του ECL αποκλείοντας τη Φενέρ στα πέναλτι

Με ήρωα τον Κωνσταντή Τζολάκη που απέκρουσε τρεις εκτελέσεις πέναλτι, ο Ολυμπιακός προκρίθηκε για πρώτη φορά στην Ιστορία του στους ημιτελικούς ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Θρίλερ με φήμες για θετικό δείγμα ντόπινγκ Έλληνα διεθνούς -ΕΠΟ: «Δεν έχουμε λάβει καμία σχετική ενημέρωση»

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, σχετικά με δημοσίευμα που έκανε λόγο για θετικό έλεγχο ντόπινγκ σε διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Παπαθανάσης: Απόφαση για την έναρξη χωματουργικών εργασιών στο νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού

Απόφαση για την ένταξη στο Ειδικό Πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων 2021-2025 των απαραίτητων χωματουργικών εργασιών στο υπό κατασκευή γήπεδο ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού στην περιοχή Βοτανικού- Ελαιώνα, υπέγραψε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Νίκος Παπαθανάσης.

«Βόμβα» στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Πληροφορίες για ντοπαρισμένο διεθνή ποδοσφαιριστή

To "dikisports" προέβη σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη καθώς όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα του εν λόγω μέσου, βρέθηκε θετικό δείγμα Έλληνα διεθνούς ποδοσφαιριστή σε έλεγχο ντόπινγκ μετά την αναμέτρηση της εθνικής μας ομάδας στην Τιφλίδα κόντρα στη Γεωργία, για τα προκριματικά του Euro 2024, εκεί όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα γνώρισε οδυνηρή ήττα μετά από απογοητευτική εμφάνιση.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: «Εκεχειρία» τέλος, στα χαρακώματα και πάλι οι δύο «αιώνιοι»

Ήταν ένα σκηνικό... πολύ καλό για να είναι αληθινό, σε έναν ελληνικό αθλητισμό που κυριαρχεί το μίσος και η τοξικότητα. Καθ’ όλη τη διάρκεια των προηγούμενων μηνών Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έδειχναν να χαράσσουν έναν διαφορετικό δρόμο για το ελληνικό μπάσκετ με κινήσεις που μόνο συνηθισμένες δεν τις χαρακτήριζες για τον αθλητικό μας “μικρόκοσμο”.

Ο Τσιτσιπάς είναι ο πλουσιότερος τενίστας της γενιάς του -Ξεπέρασε τα 30 εκατ. δολάρια σε έπαθλα, στα 25 του χρόνια

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε στο Μόντε Κάρλο να κατακτήσει τον τίτλο για τρίτη φορά στην καριέρα του.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 77-71 του Ολυμπιακού στο φινάλε και εξασφάλισε οριστικά το πλεονέκτημα έδρας στα play off

Όπως φαίνεται οι «πράσινοι» έχουν πάρει τον... αέρα του Ολυμπιακού στο εγχώριο πρωτάθλημα καθώς έφτασαν στο 3/3 όσον αφορά τις αναμετρήσεις της Stoiximan Basket League και έφτασαν στο πολυπόθητο αβαντάζ έδρας, το οποίο, έτσι και αλλιώς, πολύ δύσκολα θα το έχαναν.

Ιταλία: Νεκρός 26χρονος ποδοσφαιριστής -Επαθε ανακοπή κατά τη διάρκεια αγώνα

Ο Ματία Τζάνι, 26χρονος ποδοσφαιριστής της Castelfiorentino, πέθανε στη Φλωρεντία, την Κυριακή (14/4), μετά από καρδιακή προσβολή στον αγωνιστικό χώρο.

NBA: Ο Μαριάνοβιτς έχασε επίτηδες βολή και... κέρασε κοτόπουλο 20.000 φιλάθλους!

Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς λογίζεται ως ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες στο NBA και υπάρχουν στιγμές σαν αυτή που πρωταγωνίστησε το βράδυ της Κυριακής που όλοι αντιλαμβάνονται το γιατί.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Έλληνας στο «τιμόνι» - Ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Ανδρέας Πιστιόλης!

Ξανά γαλανόλευκο χρώμα στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας! Μετά τον Δημήτρη Ιτούδη ένας ακόμη Έλληνας προπονητής θα καθίσει στον πάγκο της ρωσικής ομάδας αφού όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Ανδρέας Πιστιόλης ο οποίος διαδέχτηκε τον Εμίλ Ραΐκοβιτς υπογράφοντας συμβόλαιο έως το τέλος της φετινής σεζόν.

Στίβος: Ο 21χρονος Αλέκνα έσπασε το παλαιότερο παγκόσμιο ρεκόρ -Στη δισκοβολία ανδρών, με βολή στα 74,35 μ.

Ο νεαρός Λιθουανός Μίκολας Αλέκνα (21 ετών) έριξε τον δίσκο του στα 74,35 μ. την Κυριακή στη Ραμόνα (Οκλαχόμα, Ηνωμένες Πολιτείες) καταρρίπτοντας το παγκόσμιο ρεκόρ ανδρών, τα 74,08 μ. του Γερμανού Γιούργκεν Σουλτ, που διήρκεσε σχεδόν 38 χρόνια.

Αλλαγή σκηνικού στο πρωτάθλημα - Εύκολα η ΑΕΚ τον Άρη, με σούπερ Μπερνάρ ο Παναθηναϊκός - Δείτε τα γκολ

Νέα αλλαγή σκηνικού στην κορυφή της βαθμολογίας της Stoiximan Super League 1, η οποία ωστόσο ήταν αναμενόμενη.

Ρουντ – Τσιτσιπάς 0-2: Πρίγκιπας στο Μόντε Κάρλο για 3η φορά – Έφτασε τους 11 τίτλους στην καριέρα του

Τον 11ο τίτλο της καριέρας του, πρώτο έπειτα από οκτώ μήνες, πανηγύρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο… αγαπημένο του Μόντε Κάρλο.

Παναθηναϊκός-Λαμία 3-1: Τρίποντο με ανατροπή και υπογραφή Μπερνάρ για το «τριφύλλι»

Με τον Μπερνάρ Ντουάρτε να κάνει για άλλη μία φορά εντυπωσιακά πράγματα πάνω στο χορτάρι σημειώνοντας δύο γκολ, ο Παναθηναϊκός νίκησε (με ανατροπή) τη Λαμία με 3-1 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των play off και πάτησε (με έναν αγώνα περισσότερο απ’ την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ) στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Gov.gr.wallet: Πρεμιέρα σήμερα για το ψηφιακό εισιτήριο στο πρωτάθλημα της Superleague

Ανοίγει η αυλαία του νέου συστήματος εισόδου στα γήπεδα με το ψηφιακό εισιτήριο στο Gov.gr.wallet σήμερα στις 3 το μεσημέρι

Euroleague: Οι πιθανοί αντίπαλοι Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού μετά την κατάκτηση της 2ης θέσης των «πρασίνων»

Ο Παναθηναϊκός AKTOR νίκησε άγχος και Άλμπα Βερολίνου στο γεμάτο ΟΑΚΑ και «κλείδωσε» τη δεύτερη θέση και το πλεονέκτημα έδρας στην regular season της Euroleague.

Μπριζ - ΠΑΟΚ 1-0: Εχασε στο Βέλγιο, μπορεί να το γυρίσει στη Τούμπα [βίντεο]

Η Μπριζ έχει μικρό προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του UEFA Conference League μετά τη νίκη της επί του ΠΑΟΚ (1-0), στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ολυμπιακός-Φενερμπαχτσέ 3-2: Το πάνω χέρι οι Πειραιώτες, η πρόκριση κρίνεται στην Κωνσταντινούπολη

Ο Ολυμπιακός έκανε ένα μαγικό πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε 3-0, αλλά τελικά θα πάει στη ρεβάνς με τη Φενερμπαχτσέ με το «εύθραυστο» 3-2, που σε κάθε περίπτωση του δίνει τον πρώτο λόγο για πρόκριση στα ημιτελικά του UEFA Conference League.

Conference League: Ιστορική βραδιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο -Μάχες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ για πρόκριση στα ημιτελικά

Ιστορική βραδιά η αποψινή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα δώσουν μάχη στα προημιτελικά του Conference League, με στόχο ένα σκορ πρόκρισης για τις ρεβάνς.

Μέσι: Προστάτεψε από τους σεκιούριτι μικρό κορίτσι που εισέβαλλε στον αγωνιστικό χώρο για... selfie!

Δεν είναι λίγες οι φορές που φίλαθλοι όταν βλέπουν αστέρες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου όπως ο Λιονέλ Μέσι κάνουν τα... πάντα για μια φωτογραφία!

Ρόδος: «Έχω μετανιώσει οικτρά», λέει ο ποδοσφαιριστής που έριξε καρατιά-σοκ στο κεφάλι αντιπάλου [βίντεο]

Μετανιωμένος δηλώνει τώρα ο ποδοσφαιριστής που έριξε καρατιά-σοκ στο κεφάλι αντιπάλου σε αγώνα στη Ρόδο.

Super League: Η ισοπαλία στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ έβαλε για τα καλά στο κόλπο του τίτλου Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Όλο και περισσότερο ενδιαφέρον αποκτά το πρωτάθλημα της Super League, μετά και την 4η αγωνιστική των πλέι οφ.

Οι διαιτητές κατά της ΕΠΟ: «Η διοίκηση δεν τίμησε την υπογραφή του προέδρου της, βρισκόμαστε στα δικαστήρια»

Η Ένωση Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος, μαζί με την Ομοσπονδία Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος, αναφέρθηκαν στην ΕΠΟ και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αυτήν την περίοδο, μέσω ανακοίνωσης.

Σάκκαρη – Σάρμα 2-0: Τρίτος προημιτελικός για τη Μαρία μέσα στο 2024

Τελικός στο Indian Wells, προημιτελικός στο Μαϊάμι και τώρα… μίνιμουμ νέος προημιτελικός στο Τσάρλεστον.

Super League: Παίρνουν «φωτιά» τα πλέι οφ -Ανέβηκε στην κορυφή ο ΠΑΟΚ, μείωσαν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

«Φωτιά» παίρνουν τα πλέι οφ της Super League, μετά την 3η αγωνιστική.

«Βόμβα» Αντετοκούνμπο: «Ο Βούκτσεβιτς θέλει να παίξει στην Εθνική Ελλάδος»

Μεταγραφή από το... NBA για την Εθνική Ελλάδος από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο! Μετά την ήττα των Μιλγουόκι Μπακς από τους Γουίζαρντς όπου "έλαμψε" ο Τρίσταν Βούκτσεβιτς, ο "Greek Freak" σε δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης αποκάλυψε πως ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού και γιος του Ντούσαν Βούκσεβιτς του είπε πως θα ήθελε να ενταχθεί στην "γαλανόλευκη" κάτι που το είδε με θετικό... μάτι ο Γιάννης που σχολίασε πως θα ήταν καλή προσθήκη και πως θα βοηθούσε σίγουρα Ελλάδα.

Ντάνι Άλβες: Ξανά μαζί με την Τζοάνα Σανθ μετά την αποφυλάκισή του - Η φωτογραφία που ανέβασε το μοντέλο

Η πρώην σύζυγος του Ντάνι Άλβες, Τζοάνα Σανθ μοιράστηκε μια φωτογραφία με τον πρώην αστέρα του ποδοσφαίρου για πρώτη φορά μετά την αποφυλάκισή του.

Stoiximan Super League: Μόνη πρώτη η ΑΕΚ στο +2 από τον ΠΑΟΚ, ακολουθεί ο ΠΑΟ, στο -8 ο ΟΣΦΠ

Στην κορυφή της βαθμολογίας της Stoiximan Super League παρέμεινε η ΑΕΚ μετά και την ολοκλήρωση της 2ης ημέρας των playoffs.

ΠΑΟΚ: «Βόμβα» μεγατόνων με τον NBAερ Κέβιν Πόρτερ να... ντύνεται στα ασπρόμαυρα!

Σε μια από τις μεγαλύτερες και σπουδαιότερες μεταγραφικές κινήσεις της ιστορίας του προχωρά ο ΠΑΟΚ! Σύμφωνα με τον Σαμς Καράνια, ο "δικέφαλος του βορρά" τα έχει βρει σε όλα με τον ΝΒΑερ, Κέβιν Πόρτερ και πλέον απομένουν τα τυπικά προκειμένου να ντυθεί και επίσημα στα ασπρόμαυρα και να ανακοινωθεί από την ΚΑΕ.

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 2-3: Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δηλώνει «παρών» στη διεκδίκηση του τίτλου με σπουδαίο διπλό

Ο ΠΑΟΚ πήρε σπουδαίο «διπλό» στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό, με σκορ 3-2, για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Euroleague, Παρτίζαν - Ολυμπιακός 69-74: Διπλό στο Βελιγράδι με απίθανη ανατροπή - [Βίντεο]

Η Παρτίζαν είχε εγκλωβίσει τον Ολυμπιακό για τρία δεκάλεπτα, έφτασε στο +14, αλλά η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έκανε και αυτό! Ανέτρεψε την κατάσταση μπροστά σε 20.000 Σέρβους και πανηγύρισε τη νίκη με 69-74.

Euroleague: Δύσκολη έξοδος για τον Ολυμπιακό στο Βελιγράδι απέναντι στην Παρτιζάν

Τρεις αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου στη Euroleague και οι ομάδες εντείνουν τις προσπάθειές τους, είτε για να πλασαριστούν στην πρώτη εξάδα της κατάταξης, που δίνει το απευθείας «εισιτήριο» για τα πλέι οφ, είτε για να καταταγούν στις θέσεις 7-10, οι «κάτοχοι» των οποίων θα διεκδικήσουν μέσω των play-in τη θέση τους στην οκτάδα.

Τέλος στο όνειρο της Ελλάδας για πρόκριση στο EURO -Ηττήθηκε από τη Γεωργία στα πέναλτι με 4-2

Το όνειρο της συμμετοχής στα τελικά του EURO 2024 της Γερμανίας έμεινε στα... μισά για την Εθνική Ελλάδος, η οποία ηττήθηκε με 4-2 στα πέναλτι από τη Γεωργία (0-0 κανονική διάρκεια και παράταση) στον τελικό των πλέι οφ (Γ’ μονοπάτι) και αποκλείστηκε από την τελική φάση.

Λούκα Ντόντσιτς: Ρεάλ, Ολυμπιακός, Φενέρ και Παναθηναϊκός στο Final-4

Με την Regular Season της Euroleague να έχει φτάσει στο κομβικότερο σημείο της, δεν θα μπορούσαν να μην έχουν ξεκινήσει και οι προβλέψεις για τις ομάδες που θα προκριθούν στο Final-4.

Το αφιέρωμα της UEFA σε Κωνσταντέλια και Κουλιεράκη - Δείτε βίντεο

Ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις ομάδες που έχει ξεχωρίσει για τις φετινές επιδόσεις του στο UEFA Europa Conference League.

Παναθηναϊκός AKTOR - Μπαρτσελόνα 89-81: Σλούκας για φίλημα, «εξάστερος» για Βερολίνο!

Τι κι αν έφτασε στο σημείο να χάνει με -16 πόντους στα μέσα του δευτέρου δεκαλέπτου;

Ρομπίνιο: Συνελήφθη στη Βραζιλία και θα εκτίσει 9 χρόνια φυλακής για βιασμό

Ο Ρομπίνιο, άλλοτε αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μίλαν μεταξύ άλλων συνελήφθη στο Σάντος αφού το STJ (Ανώτατο Δικαστήριο) αποφάσισε ότι ο 40χρονος πρώην παίκτης πρέπει να εκτίσει την ποινή που του επιβλήθηκε για βιασμό στη Βραζιλία.

Γκολάρα ο Πινέδα, που το πανηγύρισε χορεύοντας - Δείτε βίντεο

On fire και με την εθνική του ομάδα ο Ορμπελίν Πινέδα! Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ δεν άφησε το πόδι από το γκάζι ούτε με την εθνική ομάδα του Μεξικό καθώς κατάφερε να σκοράρει στην άνετη νίκη της ομάδας με 3-0 του στον ημιτελικό με τον Παναμά στο Concacaf Nations League.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ