"Χρυσό" συμβόλαιο θέλει ο Μέσι για να μείνει στην Μπαρτσελόνα

mesiready

Ο άσσος των γηπέδων Λιονέλ Μέσι , ζήτησε από την Μπαρτσελόνα 20 εκατομμύρια ευρώ για κάθε σεζόν για την ανανέωση του συμβολαίου του , και αν το πετύχει θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο.

Το ποσόν που ζήτησε θεωρείται αστρονοικό και αντιστοιχεί σε 400.000 ευρώ την εβδομάδα και μάλιστα το ποσό είναι μετά από την αφαίρεση των φόρων.
Σύμφωνα με την Marca, η πλευρά του παίκτη περιμένει την απάντηση της Μπαρτσελόνα, ενώ πέρα από τα παραπάνω έχει ζητήσει και 3 εκατ. επιπλέον ως πριμ.
Η τελευταία προσφορά που του είχε κάνει η καταλανική ομάδα ήταν 18 εκατ. ευρώ, το καθαρό ποσό των απολαβών του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα, στην Μπαρτσελόνα θεωρούν ενθαρρυντικό σημάδι και μόνο ότι απάντησε ο Μέσι, έστω κι αν υπάρχει μεγάλη οικονομική διαφορά ανάμεσά τους, καθώς η σιγή του έπειτα από προηγούμενη διαπραγμάτευση είχε δημιουργήσει υποψίες πως ο παίκτης θέλει να φύγει.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ