Υπέγραψε και... αποκαλύφθηκε ο Ρικάρντο Κόστα [video]

costaparousiasi

Μία ακόμα μεγάλη μεταγραφή του ΠΑΟΚ στη χειμερινή περίοδο ολοκληρώθηκε με τον Ρικάρντο Κόστα να εγκαθίσταται στη Θεσσαλονίκη και να υπογράφει το συμβόλαιό του. Ο 33χρονος Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός αφού γνώρισε τα νέα του... λημέρια, παραχώρησε συνέντευξη στο κανάλι του ΠΑΟΚ στο διαδίκτυο όπου δεν έκρυψε τις μεγάλες του φιλοδοξίες και την απόλυτη σιγουριά για την επιλογή του.

"Νομίζω φέρνω το κίνητρο και όλη την φιλοδοξία για μια σπουδαία χρονιά. Αυτό σημαίνει να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Φέρνω το κίνητρο να κάνω σπουδαία δουλειά, να βοηθήσω όλους τους συμπαίκτες μου. Πιστεύω ότι ο σύλλογος έχει το πνεύμα της οικογένειας, κι αυτό είναι πολύ καλό για εμάς, έτσι ώστε να παλέψουμε και να φέρουμε σε πέρας αυτό το μεγάλο ταξίδι που ολοκληρώνεται με την κατάκτηση του τίτλου.
Αν κερδίσουμε το πρώταθλημα, που είναι ο στόχος αυτής της σπουδαίας ομάδας, δεν θα είναι καιρός για όνειρα, αλλά για διασκέδαση με τους οπαδούς, να το διασκεδάσεις πολύ. Για μένα θα είναι μόνο 6 μήνες, αλλά ξέρω ότι αυτή η ομάδα δουλεύει πολλά χρόνια για αυτό. Θα είναι η κατάληξη ενός πρότζεκτ αν πετύχεις τελικά να πάρεις το πρωτάθλημα", είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Κόστα.

https://www.youtube.com/watch?v=rJqmg8Txve8

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ