Τόσο αξίζουν οι παίκτες του Μουντιάλ

value1

Μια άκρως ενδιαφέρουσα έρευνα έκανε η εταιρία ING Group, εκτιμώντας την αξία κάθε ενός από τους παίκτες που θα συμμετάσχουν στο Μουντιάλ και καταλήγοντας στην αξία κάθε ομάδας και όλων των συμμετεχόντων συνολικά. Αυτό το ποσό λοιπόν, φτάνει τα 5 δις ευρώ, συνυπολογίζοντας τη χρηματιστηριακή αξία κάθε παίκτη, το ύψος του συμβολαίου του και το πότε αυτό λήγει άρα και αν έχει μεταπωλητική αξία.

Η Ισπανία είναι στην κορυφή της λίστας των 32 χωρών με συνολική αξία των 32 παικτών της τα 495 εκ. ευρώ, ενώ ακολουθεί η Γερμανία με 435 εκ., ευρώ. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν η Βραζιλία με 371 εκ. ευρώ, η Γαλλία με 331 εκ. ευρώ και  Αργεντινή με 275 εκ. ευρώ.

Η Ελλάδα βρίσκεται στην 23η θέση, με συνολική αξία των παικτών της τα 64 εκ. ευρώ ενώ "ουραγοί" της σχετικής λίστας είναι η Ονδούρα και το Ιράν με 17εκ. ευρώ η κάθε μία, μόλις ένα λιγότερο από την αξία των παικτών της Αυστραλίας που φτάνει τα 18 εκ. ευρώ. 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ