Τρεις γηπεδούχοι και μια ισοπαλία

veroiapanigiriko

Οι έδρες είχαν τον πρώτο λόγο στο κυρίως μέρος της 15ης αγωνιστικής της Superleague. Τρεις γηπεδούχοι νίκησαν και μόνο η Καλλονή έφυγε με βαθμό από το Ηράκλειο με το 1-1 με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Η ομάδα της Λέσβου προηγήθηκε με πέναλτι του Ντελγάδο, ο ΟΦΗ ισοφάρισε στο επόμενο λεπτό με τον Μακρή και παρότι στη συνέχεια έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Τριποτσέρη πίεσε και έχασε μια απίστευτη ευκαιρία με τον Αντελέγιε να σπρώχνει άουτ τη μπάλα ένα μέτρο προ της κενής εστίας για να πάρει τη νίκη. 

Ο Ατρόμητος νίκησε στο Περιστέρι τον Λεβαδειακό με 1-0 με ένα γρήγορο γκολ, μόλις στο 7ο λεπτό από τον Θανάση Παπάζογλου. Με το ίδιο σκορ επιβλήθηκε και ο Παναιτωλικός στο Αγρίνιο του Πλατανιά με σκόρερ τον Μπεχαράνο.

Η Βέροια συνέχισε την εκπληκτική φετινή πορεία της με το εντός έδρας 2-0 επί της ουραγού Νίκης Βόλου με γκολ των Κάμπορα και Καλτσά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ