Τεράστια επιχείρηση για "στημένα" παιχνίδια στη Βουλγαρία

voulgaria

Ως μία από τις μεγαλύτερες αστυνομικές επιχειρήσεις που έχουν γίνει ποτέ στην Ευρώπη για υπόθεση "στημένων' αγώνων ποδοσφαίρου, αναφέρεται αυτή που εκτυλίσσεται τις τελευταίες ώρες στη Βουλγαρία. 

Πλήθος ποδοσφαιριστών έχει αρχίσει και προσέρχεται στις ανακριτικές αρχές για καταθέσεις, μετά την ολοκήρωση της έρευνας της UEFA σε συνεργασία με την ομοσπονδία ποδοσφαίρου και το υπουργείο εσωτερικών της χώρας. Ονόματα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά επισήμως, παρά μόνο ότι στο διαφαινόμενο σκάνδαλο δεν εμπλέκονται διεθνείς παίκτες.

Ενας από αυτούς που πήγαν για κατάθεση πάντως, μίλησε επωνύμως και κατονόμασε κι άλλους.Ο 29χρονος αμυντικός της Στάρα Ζαγόρα, Ιβο Ιβάνοφ είπε: "Με ρώτησαν αν εμπλέκομαι στο κύκλωμα και αν έχω πληροφορίες. Δεν ανησυχώ καθόλου, γιατί δεν έχω καμία σχέση με αυτά. Αντιλαμβάνομαι ότι πρόκειται για μια εκτεταμένη επιχείρηση, καθώς καλούν παίκτες από πολλές ομάδες. Είδα ότι μέσα (σ.σ. στο χώρο της ανάκρισης) βρίσκονταν ο Τούντσεφ (αμυντικός της ΤΣΣΚΑ Σόφιας) και ο Καμπούροφ (επιθετικός της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, με σύντομο πέρασμα από τον Αστέρα Τρίπολης το 2008). Δεν γνωρίζω κάτι άλλο".

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ