Συγκίνησαν ο Σαμαράς και ο Τζέι [εικόνες+video]

samarasjaypsat

Η κορυφαία στιγμή της απονομής των βραβείων στους καλύτερους του 2014 από το χώρο του αθλητισμού, ήταν η επανασύνδεση του Γιώργου Σαμαρά με τον Τζέι Μπίτι. Ο μικρός θαυμαστής του Σαμαρά από τα χρόνια που έπαιζε στη Σέλτικ έχει αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς με τον Ελληνα διεθνή, ο οποίος έχει το παιδάκι που πάσχει από σύνδρομο ντάουν σα δικό του.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου που διοργανώνει κάθε χρόνο τη γιορτή πήρε την άριστη πρωτοβουλία να τους καλέσει αμφότερους στην τελετή και να τους απονείμει ένα ειδικό βραβείο, στέλνοντας πολλά μηνύματα που μπορούν να προκύψουν μέσα από τον αθλητισμό. 

 Ο Τζέι που συνδοευόταν από τον πατέρα του Μάρτιν, δεν έφυγε στιγμή από την αγκαλιά του λατρεμένου του "Σαμ" και ειδικά τη στιγμή που παρέλαβε το βραβείο του, έσπευσε να χωθεί στην αγκαλιά του για να το μοιραστούν. Οσο για τον Γιώργο Σαμαρά, ταξίδεψε από την Αγγλία όπου αγωνίζεται γι' αυτό το σκοπό και πήγε στη τελετή ενώ λίγη ώρα νωρίτερα έχασε τον αγαπημένο του παππού.

jay2

jay1

 

 

 
googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ