Στην Κρήτη ο Παναθηναϊκός, με Αστέρα ο ΠΑΟΚ

super league 0603

Με τρία παιχνίδια ανοίγει σήμερα η αυλαία της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ λίγκας, που θα διεξαχθεί και αυτή χωρίς θεατές στην κερκίδες κατόπιν απόφασης του υφυπουργού αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή.
Στις 15.00 στην Κρήτη ο Παναθηναϊκός παίζει με τον Εργοτέλη και η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, περιμένοντας και το αποτέλεσμα της έφεσης που έχει κάνει ζητώντας να της επιστραφούν οι βαθμοί που της αφαιρέθηκαν, θέλει άλλη μια νίκη για να παραμείνει στη διεκδίκηση του τίτλου.
Ο Εργοτέλης προέρχεται από τη μεγάλη νίκη στη Βέροια και θα επιδιώξει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον μεγάλο αντίπαλο, για να αυξήσει τις πιθανότητες παραμονής του στην κατηγορία.
Στις 15.15 ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Πανθρακικό με τους μεν γηπεδούχους να θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά την ήττα στην Τρίπολη και να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για είσοδο στα πλέι οφ, τους δε φιλοξενούμενους να αναζητούν εναγωνίως βαθμούς για να αποφύγουν τον υποβιβασμό.
Στις 19.30 τέλος, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης σε ένα ντέρμπι αφού μετά τις τελευταίες αποτυχίες του "δικέφαλου" η διαφορά των δύο ομάδων έχει μειωθεί στους τρεις βαθμούς με τον ΠΑΟΚ να είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και τον Αστέρα στην τέταρτη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ