Στα δικαστήρια οδηγείται η κόντρα Παναθηναϊκού - Αστέρα Τρίπολης

paoasteras


Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η έντονη διαμάχη του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης που ξεκίνησε από την άρνηση των Αρκάδων να δώσουν εισιτήρια σε οπαδούς του Παναθηναϊκού για τον χθεσινό μεταξύ τους αγώνα.
Μετά τις φραστικές αντεγκλήσεις μεταξύ παραγόντων τις προηγούμενες ημέρες, ήρθε σήμερα μια ανακοίνωση του Αστέρα, που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Παναθηναϊκού.
Εξέδωσε τη δική του ανακοίνωση - απάντηση και γνωστοποίησε ότι θα προχωρήσει σε αγωγές λόγω ψεδών που υποστηρίζει ότι υπάρχουν στην ανακοίνωση του αντιπάλου.
Αναλυτικά τα όσα υποστήριξε η πλευρά του Παναθηναϊκού:
"Περαστικά στον Πρόεδρο της Λίγκας και ποινικά διωκόμενο για σωρεία αδικημάτων. Το μόνο που κατάφερε με την επιμονή του να μην μπουν οι οπαδοί μας στο γήπεδο ήταν να το δει πιο πράσινο από ποτέ και παράλληλα να αποκλείσει τον δικό του κόσμο από τη δυνατότητα να παρακολουθήσει το παιχνίδι. Ας βρει λοιπόν κάποια καλύτερη δικαιολογία για να απολογηθεί στους φιλάθλους του και ας μην πιάνει τον Παναθηναϊκό στο στόμα του".
Η ανακοίνωση του Αστέρα που προκάλεσε το νέο γύρο στο επεισόδιο ανέφερε τα εξής:
"Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης θέλει να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της για την αυτοσυγκράτηση και κατανόηση που επέδειξαν, με την εξαιρετική τους συμπεριφορά στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
Θέλουμε επίσης, να ζητήσουμε συγγνώμη από τους φιλάθλους μας που ήθελαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, αλλά με τους αυστηρότατους όρους αγοράς εισιτηρίων αυτό δεν κατέστη εφικτό.
Ο λόγος είχε να κάνει αποκλειστικά και μόνο, με τις προκλητικές και εμπρηστικές δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς και των σχολίων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της επιρροής του.
Μετά από όλα αυτά, μοναδική προτεραιότητα για τον Αστέρα ήταν η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και η ασφάλεια ΟΛΩΝ των φιλάθλων. Ο Αστέρας μεγαλώνει και για αυτό ενοχλεί. Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την πορεία μας. Αυτό θα το καταλάβουν όλοι. Είτε το θέλουν, είτε δεν το θέλουν…".

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ