Σε Μαδρίτη και Μονακό συνεχίζεται το champions league

monakoarsenalmikriΤο προτελευταίο ζευγάρι ομάδων που θα συνεχίσει στα προημιτελικά του champions league θα γίνει γνωστό απόψε στις ρεβάνς των δύο αγώνων που είχαν προκαλέσει τη μεγαλύτερη αίσθηση στην πρώτη τους "παρτίδα".
Η Μονακό υποδέχεται στο πριγκιπάτο την Αρσεναλ, την οποία είχε νικήσει μέσα στο Λονδίνο με 3-1 παίρνοντας τον τίτλο του ακλόνητου φαβορί για την πρόκριση και προκαλώντας κλυδωνισμούς στην ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ. Οι Μονεγάσκοι είχαν θεωρηθεί έκπληξη και μόνο με την παρουσία τους σε αυτή τη φάση, αλλά όπως δείχνουν μέσα στο γήπεδο, οι στόχοι τους είναι πολύ υψηλότεροι.
Στο άλλο ζευγάρι η περσινή φιναλίστ Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται τη Λεβερκούζεν η οποία στο πρώτο παιχνίδι επικράτησε με 1-0. Η ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων είχε χρίσει τους Μαδριλένους φαβορί όταν έγινε η κλήρωση, όμως, με αυτό το "πονηρό" σκορ υπέρ του πλέον οι Γερμανοί θα διεκδικήσουν την ολοκλήρωση μιας μεγάλης έκπληξης.
Στην οκτάδα έχουν ήδη περάσει Παρί Σεν Ζερμέν, Μπάγερν, Ρεάλ και Πόρτο, ενώ αύριο παίζουν Μπαρτσελόνα- Μάντσεστερ Σίτι και Ντόρτμουντ - Γιουβέντους για να ολοκληρωθούν οι προκρίσεις.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ