Ρομπέρτο: "Στον Ολυμπιακό η κορύφωση της καριέρας μου"

robertoo740

Ο αγαπημένος των φιλάθλων του Ολυμπιακού Ισπανός τερματοφύλακας Ρομπέρτο μίλησε στη Nova για την καριέρα του στους "ερυθόλευκους", το γεγονός ότι συμπερλαμβάνεται πλέον μεταξύ των αρχηγών της ομάδας, αλλά και το ότι ανανέωσε από πέρυσι τη συνεργασία του με την ομάδα για τέσσερα χρόνια.

"Εχω περάσει ένα από τα πιο ωραία στάδια της καριέρας μου στον Ολυμπιακό. Έχω πολλές όμορφες στιγμές να σου πω. Όμως, δε θα σου πω συγκεκριμένες αναμνήσεις που έχω από αυτά τα δύο χρόνια. Στέκομαι στο γεγονός πως είναι μία από τις καλύτερες εποχές της καριέρας μου και προσπαθώ να την απολαύσω στο μέγιστο", είπε ο Ρομπέρτο πριν αναφερθεί στο ότι είναι ένας εκ των αρχηγών της ομάδα. "Ναι, είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως μου έχουν δώσει την ευκαιρία να είμαι ένας από τους αρχηγούς, άνθρωποι οι οποίοι βρίσκονται πολλά χρόνια στην ομάδα. Είμαι, λοιπόν, πολύ περήφανος κάθε φορά που μπορώ να φοράω το περιβραχιόνιο.  Πέρσι υπέγραψα ένα μεγάλο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, τεσσάρων χρόνων. Έχει περάσει ένας χρόνος. Απομένουν ακόμη τρία χρόνια. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας λόγος για να σκεφθώ πως δε θα συνεχίσω εδώ. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Και για αυτό είπα πριν ότι προσπαθώ να απολαύσω στο μέγιστο την παραμονή μου εδώ".

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ