Παραιτήθηκε από πρόεδρος της ΕΠΟ ο Γιώργος Σαρρής

sarris

"Ακέφαλη" είναι από σήμερα η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, μετά την παραίτηση που υπέβαλε στη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. ο πρόεδρος Γιώργος Σαρρής.

Η κίνησή του ήταν αναμενόμενη, αλλά παραμένουν κρυφά τα αίτια. Αλλοι υποστηρίζουν ότι επιθυμεί να πολιτευτεί στις πιθανές βουλευτικές εκλογές, με τον ίδιο να τον διαψεύδει. Αλλοι ότι παραιτήθηκε εν όψει των διώξεων που αναμένονται για τα "στημένα" παιχνίδια και πιθανής εμπλοκής του, με τον ίδιο να λέει ότι ¨δεν υπάρχουν ποινικές διώξεις".

Ποιός ήταν λοιπόν για τον ίδιο ο λόγος της παραίτησης; "Είναι φανερό ότι έχω στοχοποιηθεί πολιτικά. Εγώ δεν είμαι επαγγελματίας παράγοντας, εργάζομαι, έχω οικογένεια και παιδιά και πρέπει να κοιτάξω το μέλλον μου. Την απόφαση την πήρα την Παρασκευή μετά την άρση της φορολογικής ενημερότητας της ΕΠΟ από την αρμόδια ΔΟΥ ή το Υπουργείο. Πλέον δεν μπορώ να κυκλοφορώ στην Ελλάδα και να λέει ο Σαρρής και η ΕΠΟ που δεν πήραμε τα ψίχουλα που έταξε ο Υπουργός επειδή έχουν κόντρα. Τώρα που έφυγα εγώ, ας δώσουν τα χρήματα που υποτίθεται ότι έχουν στα ταμεία για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο".

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ