Παράταση ζωής μέχρι αύριο για τον ΟΦΗ

ofisima

Αύριο το μεσημέρι στις 12 θα κριθεί οριστικά η τύχη του ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα της Superleague. Η διοργανώτρια αρχή κατά τη σημερινή της συνεδρίαση αποφάσισε να δώσει μια παράταση λίγων ωρών στους Κρητικούς, προκειμένου να προσκομίσουν τα έγγραφα που να αποδεικνύουν ότι προχώρησαν στην εξόφληση των τριών ποδοσφαιριστών στους οποίους χρωστάνε χρήματα ή, έστω ότι έφτασαν σε συμβιβασμό μαζί τους. Σε διαφορετική περίπτωση, ο ΟΦΗ κατ' αρχάς θα χάσει χωρίς αγώνα αύριο το προγραμματισμένο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και εν συνεχεία, αν αυτό συμβεί άλλες δύο φορές, θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής:

«Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, αποφάσισε, μεταξύ των άλλων, το εξής: Αποφασίστηκε με ψήφους 13 υπέρ και 3 κατά (μειοψήφισαν οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός και Skoda Ξάνθη), όπως ανακληθεί ο ορισμός του αγώνα Παναιτωλικός-ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ, πλην αν μέχρι τις 12 το μεσημέρι της 14ης Ιανουαρίου 2015 η ΠΑΕ ΟΦΗ προσκομίσει όλα τα εκ του νόμου απαιτούμενα έγγραφα από τα οποία θα αποδεικνύεται η ικανοποίηση των οφειλών της προς ποδοσφαιριστές».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ