Πανηγυρική πρόκριση του Απόλλωνα, πέρασε και ο ΟΦΗ

apollonpanigiriko

Ο ιστορικός Απόλλωνα Σμύρνης μπορεί να παλεύει στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, αλλά σήμερα πέτυχε μια θριαμβευτική πρόκριση για τα προημιτελικά του κυπέλλου. Η ομάδα της Ριζούπολης πήγε στη Λιβαδειά μετά το 1-1 που είχε αποσπάσει στο πρώτο παιχνίδι ο Λεβαδειακός και ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά, νικώντας με το εντυπωσιακό 4-1 και παίρνοντας την πρόκριση. 

Στο 16' ο Απόλλωνας προηγήθηκε με τον Χατζή και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Λεβαδειακός ισοφάρισε με τον Μάντζιο. Δύο λεπτά αργότερα, όμως, ο Απόλλωνας πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Κοτσώνη και στο δεύτερο ημίχρονο έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του με τα γκολ των Αρσιτς και Ανγκούλο.

Την πρόκρισή του στα προημιτελικά είχε εξασφαλίσει νωρίτερα και ο ΟΦΗ, νικώντας με 1-0 τον Πανθρακικό στην Κρήτη με γκολ του Λαμπρόπουλου στη ρεβάνς του υπέρ του 4-0 στην Κομοτηνή που ουσιαστικά του είχε εξασφαλίσει την πρόκριση.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ