Παίρνει τον Φράνκο Χάρα ο Ολυμπιακός

xara


Από την επίθεση θα αρχίσει η μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού για τον Ιανουάριο και όχι από τον κεντρικό αμυντικό όπως όλοι θεωρούσαν δεδομένο. Ο 26χρονος Αργεντίνος ακραίος επιθετικός Φράνκο Χάρα εγκρίθηκε από τον Βίτορ Περέιρα ως μια πολύ καλή περίπτωση και σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.
Ο Χάρα ανήκει στην Μπενφίκα, στην οποία όμως ποτέ δεν καθιερώθηκε και δινόταν δανεικός σε ομάδες της πατρίδας του. Φέτος από την αρχή της σεζόν έμεινε στη Λισσαβώνα, πάλι δε βρήκε θέση στην εντεκάδα και ενώ ετοιμαζόταν για μια ακόμα μετακόμιση στην Αργεντινή και την Αρσεναλ Σαραντί, προέκυψε η δελεαστική πρόταση του Ολυμπιακού.
Ο Χάρα θέλει να δοκιμάσει στην Ευρώπη, ο Περέιρα του έχει πει ότι τον εμπιστεύεται και έτσι θα προχωρήσει η μεταγραφή που θα κοστίσει στον Ολυμπιακό 1,5 εκατομμύριο ευρώ για αγορά του παίκτη, ενώ η Μπενφίκα θα διατηρήσει ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ