Οι Ελληνες του final four

bourousis

Στο Μιλάνο χτυπάει από σήμερα και μέχρι την Κυριακή η καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ, με τη διεξαγωγή του final four για την Ευρωλίγκα. Ελληνική ομάδα δεν υπάρχει μετά από πολλά χρόνια, αλλά ελληνικές παρουσίες υπάρχουν στις τάξεις των φιναλίστ.

Στον ισπανικό εμφύλιο ημιτελικό που γίνεται σήμερα στις 22.00 (ΝΕΡΙΤ, NOVA), η Ρεάλ θα περιμένει πολλά από τον Γιάννη Μπουρούση και η Μπαρτσελόνα από τον Κώστα Παπανικολάου. Αμφότεροι οι Ελληνες διεθνείς είχαν καθοριστική συμμετοχή στη μέχρι τώρα πορεία των ομάδων τους.

Στον πρώτο χρονικά ημιτελικό, (19.00, ΝΕΡΙΤ, NOVA), η Μακάμπι με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη να είναι το βαρύ πυροβολικό της μέσα στις ρακέτες, θέλει να αποκλείσει την ΤΣΣΚΑ, τη μοναδική ομάδα χωρίς Ελληνα παίκτη, αν και έχει παλιούς μας γνώριμους σαν τον Κάιλ Χάινς και τον Μίος Τεόντοσιτς.

Στον αγώνα της Ρεάλ με τη Μπαρτσελόνα θα υπάρξει και άλλη μία ελληνική εκπροσώπηση, αφού ο ένας από τους τρεις διαιτητές είνα ο Χρήστος Χριστοδούλου.

 

 

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ