Οι αποδόσεις των μπουκ για κατάκτηση του Μουντιάλ

bet

Το Μουντιάλ είναι η χαρά του ποδοσφαιρόφιλου, αλλά και του τζογαδόρου. Πολλά εκατομμύρια ευρώ θα παιχτούν σε όλον τον κόσμο στο στοίχημα μόνο για τη συγκεκριμένη διοργάνωση και οι εταιρίες από καιρό έχουν βγάλει τις αποδόσεις τους. Ας ρίξουμε μια ματιά στις εκτιμήσεις τους για την κατάκτηση του τροπαίου, δίνοντας έναν μέσο όρο των αποδόσεων αφού αυτές διαφέρουν από εταιρία σε εταιρία.

Η οικοδέσποια Βραζιλία είναι το πρώτο φαβορί με απόδοση που κυμαίνεται περίπου στο 3,5. Δεύτερο φαβορί η μεγάλη της αντίπαλος Αργεντινή, με απόδοση κοντά στο 5,5. Ακολουθούν, πολύ κοντά η μία στην άλλη, η Γερμανία με 6,70 και η Ισπανία με 7,10. Η μεγάλη έκπληξη της πρώτης πεντάδας είναι το Βέλγιο, που έχοντας μετά από πολλά χρόνια μια αξιοζήλευτη φουρνιά παικτών δίνει απόδοση 18. Είναι πιο πάνω και από την Αγγλία δηλαδή, που ακολουθεί με 20, αν και υπάρχουν εταιρίες όπως ο ΟΠΑΠ για παράδειγμα, που έχει αντιστρέψει τη σειρά αυτών των δύο ομάδων. Ο ΟΠΑΠ βέβαια, δίνει στη δική μας Εθνική απόδοση 170 μάλλον από... συναίσθημα, αφού στην πλειοψηφία των ξένων εταιριών η Ελλάδα δίνει απόδοση 300.

Οσο για τα... απίστευτα, όλοι συμφωνούν ότι Ονδούρα και Κόστα Ρίκα παίζουν τυπικά στη διοργάνωση και πιθανή κατάκτησή του από αυτές πληρώνει πάνω από 2.000 φορές το ποντάρισμα, σε αρκετές περιπτώσεις μέχρι και 3.500 φορές. Εκεί κοντά, είναι και το Ιράν με την Αλγερία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ