Ο Παναθηναϊκός άλωσε το ΣΕΦ και πήρε πάλι προβάδισμα τίτλου

osfpao1

Η περίφημη “καρδιά του πρωταθλητή” εμφανίστηκε στο ΣΕΦ από τον Παναθηναϊκό που νίκησε το Ολυμπιακό με 67-65 και του χάλασε τη φιέστα τίτλου. Η ομάδα του Φραγκίσκου Αλβέρτη ισοφάρισε σε 2-2 τους τελικούς και πλέον όλα θα κριθούν την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και κυρίως, πιο ψύχραιμος από την αρχή του αγώνα απένατι σε έναν πολύ αγχωμένο και νευρικό Ολυμπιακό. Οι “πράσινοι” προηγήθηκαν με 19-16 στο πρώτο δεκάλεπτο και στο ημίχρονο είχαν διευρύνει το προβάδισμά του σε 43-30.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός επιχείρησε την αντεπίθεσή του, μείωσε μέχρι το 43-49 στο 28', όμως, ο Παναθηναϊκός βρήκε και πάλι τις λύσεις με δύο τρίποντα των Φώτση και Δαμαντίδη και έκλεισε την περιόδο με προβάδισμα ασφαλείας και σκορ 45-57.

Η ψυχολογία ήταν εμφανώς πλέον με το μέρος του Πααθηναϊκού ο οποίος με σωστή διαχείριση στην τελευταία περίοδο κράτησε το υπέρ του προβάδισμα μέχρι και το τελευταίο τρίλεπτο. Κάπου εκεί ο Ολυμπιακός έπαιξε τα... ρέστα του, πλησίασε σε 65-66 μόλις 8'' πριν τη λήξη, αλλά η νίκη έμεινε στα χέρια του Παναθηναϊκού.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS