Ο Νταμπίζας εγγυάται έναν καλύτερο Παναθηναϊκό

dabizas

Εμφανώς ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα του Παναθηναϊκού στη σεζόν που ολοκληρώθηκε και με πίστη για μια καλύτερη του χρόνου, εμφανίστηκε ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Νταμπίζας.

Σε ό,τι αφορά τις μεταγραφές και την τύχη των υπαρχόντων παικτών, χωρίς να μπει σε ονομοτολογία, διαβεβαίωσε ότι δεν θα πωληθεί ο μεγάλος σκόρερ Μάρκους Μπεργκ και ότι υπάρχει καλή διάθεση για να εξεταστεί το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Γιώργο Καραγκούνη.

Στην αποτίμηση της χρονιάς και τις εκτιμήσεις του για το άμεσο μέλλον, ανέφερε τα εξής: 

"Φτάνοντας στο τέλος είναι καλό να γίνει μια συνολική αποτίμηση για να ξέρει ο κόσμος το πριν, το τώρα και το μετά.
Θεωρώ ότι κλείνει η χρονιά πάρα πολύ επιτυχημένα για τον σύλλογο, με τις όποιες δυσκολίες υπήρχαν. Ηταν μια νέα εποχή, με δυσκολίες που προέκυψαν στην πορεία. Ανταποκριθήκαμε πολύ καλά.
Κατά την διάρκεια της χρονιάς χειριστήκαμε τα δύσκολα θέματα με βάσει τις αρχές μας, με βάσει το πλάνο του συλλόγου. Ήμασταν ξεκάθαροι σε όλα και θεωρώ ότι πετύχαμε πεντακάθαρες νίκες σε όλα τα επίπεδα. Μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο και νομίζω ότι εκεί μπορούμε να βασιστούμε. Η αδειοδότηση ήταν μια τεράστια νίκη. Ήταν πολύ σημαντικό να το τονίζουμε. Ήταν νίκη εξίσου σημαντική με τις νίκες μέσα στο γήπεδο. Δεν θα είχαν αποτέλεσμα οι νίκες μέσα στο γήπεδο. Ήταν τεράστια νίκη και αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους δούλεψαν εξωαγωνιστικά. Σημαντικό ότι στις δύσκολες στιγμές μιλούσαμε την ίδια γλώσσα. Δεν παρεκλίναμε. Εκεί είναι το πιο σημαντικό. Σε στιγμές πίεσης ο σύλλογος, οι ποδοσφαιριστές, οι φίλαθλοι, έβαλαν όλη πλάτη και έχουμε το σημερινό αποτέλεσμα. Κλείνοντας να πω ότι αυτό που πρέπει να μάθουμε από την φετινή χρονιά θα είναι ο οδηγός μας για το αύριο. Να στηριχθούμε πάνω στο πλάνο, στην ειλικρίνεια σε όλες μας τις συναλλαγές".

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ