Ο Μπέκαμ στον Αμαζόνιο γυρίζει ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί πριν το Μουντιάλ

becamamazoniosready

Ο 38χρονος σταρ του διεθνούς ποδοσφαίρου, Ντέιβιντ Μπέκαμ, βρίσκεται στη Βραζιλία από τον Μάρτιο προκειμένου να πάρει μέρος σε ένα ντοκιμαντέρ του BBC, το οποίο θα προβληθεί λίγο πριν την διεξαγωγή του Μουντιάλ, τον προσεχή Ιούνιο.

Οι φωτογραφίες που δόθηκαν στην δημοσιότητα παρουσιάζουν τον διάσημο ποδοσφαιριστή απλά ντυμένο με λευκό T - shirt και μαύρο παντελόνι να είναι πάνω στη μηχανή του, ενώ σε άλλες ο Μπέκαμ φορά μια κόκκινη μπαντάνα και έχει πάρει στην πλάτη του ένα μικρό ντόπιο θαυμαστή του.

Ο διεθνής άσσος του ποδοσφαίρου με την βοήθεια ντόπιων οδηγών βρέθηκε στα βάθη της ζούγκλας του Αμαζονίου, περπάτησε στα τροπικά δάση, διέσχισε τα ποτάμια Negro και Cuieras και επισκέφθηκε την ντόπια φυλή των Yanomami.

Τα περισσότερα από τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ γίνονται στην πόλη Manaus, στη βόρεια πλευρά της Βραζιλίας και ανάμεσα σε τροπικά δάση, όπου η πρόσβαση είναι δυνατή μόνο με πλοίο ή με αεροπλάνο.

Ο Μπέκαμ όταν έφθασε στο Ρίο, στις αρχές Μαρτίου, έμεινε στο πολυτελές ξενοδοχείο Fasano και πολλοί θαυμαστές του τον περίμεναν τόσο στο αεροδρόμιο, όσο και στην είσοδο του ξενοδοχείου του!

Το ντοκιμαντέρ θα έχει τίτλο «Με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ στο Άγνωστο», θα είναι διάρκειας 90 λεπτών και σκηνοθέτης είναι ο Anthony Mandler.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ