Ντέρμπι από τα παλιά στο Φάληρο για Ολυμπιακό και ΑΕK

osfpaek

Το κύπελλο ποδοσφαίρου έφτασε στα προημιτελικά του με σωρεία εκπλήξεων, όμως το πολύ μεγάλο ζευγάρι δε λείπει από αυτή τη φάση. Ολυμπιακός και ΑΕΚ θα αναμετρηθούν σήμερα (19.30) στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» σε ένα παιχνίδι που συγκινεί ανεξάρτητα από το γεγονός ότι τις δύο ομάδες χωρίζει μια κατηγορία.

Όπως λένε εξάλλου και στον Ολυμπιακό, υπολογίζουν την ΑΕΚ ως αντίπαλο της ίδιας κατηγορίας αφού θεωρούν ότι είναι τυπικό θέμα η άνοδός της και ξέρουν ότι χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να περάσουν αυτοί στα ημιτελικά.

Με τον ίδιο τρόπο αντιμετωπίζουν τον πρώτο αγώνα και στην ΑΕΚ, με τον Τραϊανό Δέλλα και τους παίκτες του να προσδοκούν σε ένα καλό αποτέλεσμα που θα τους αφήνει ελπίδες για τη ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

Στο άλλο σημερινό παιχνίδι ο Ηρακλής υποδέχεται τον Πανιώνιο (16.00) ενώ αύριο θα παίξουν τα άλλα δύο ζευγάρια, Χανιά – Απόλλων και ΟΦΗ – Ξάνθη.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ