Με Σπανούλη ο Ολυμπιακός πήρε το ντέρμπι στο ΣΕΦ

osfpaposef2 

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και νίκησε με 81-75 τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι του πρωταθλήματος στο ΣΕΦ. Ετσι οι "ερυθρόλευκοι" έπιασαν στην κορυφή τον αντίπαλό τους και υπερτερούν στην ισοβαθμία, όμως, ο Παναθηναϊκός έχει τον αγώνα του δεύτερου γύρου στο ΟΑΚΑ.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν απόλυτα ισορροπημένο, με τον Ολυμπιακό να πηγαίνει στα αποδυτήρια προηγούμενος με 42-40 και με τους Σπανούλη και Σλότερ να είναι οι δύο μεγάλοι πρωταγωνιστές του αγώνα, ένας για κάθε ομάδα. 

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός έκανε το ξέσπασμά του, ξέφυγε μέχρι και με 13 πόντους διαφορά, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν πανικοβλήθηκε. Αντέδρασε ψύχραιμα, άρχισε να μειώνει τη διαφορά και έφτασε μέχρι και στο 78-75 στο τελευταίο λεπτό. Ο Ολυμπιακός όμως βρήκε τις λύσεις που χρειαζόταν και πανηγύρισε τη νίκη με το τελικό 81-75.

Ο κορυφαίος των νικητών και του γηπέδου Σπανούλης σκόραρε 20 πόντους και ο Ντάρντεν είχε 13 για τους νικητές, ο Σλότερ με 18 και ο Μαυροκεφαλίδης με 15 ήταν οι καλύτεροι του Παναθηναϊκού.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ