Θρίαμβος του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού στο βόλεϊ και επεισόδια

paokvolei1

Ενα συναρπαστικό και άκρως επεισοδιακό ντέρμπι εκτυλίχτηκε στο κλειστό του Ρέντη για το πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ, μεταξύ των δύο καλύτερων ομάδων της χώρας, του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς έφυγαν νικητές με 3-2 στο τάι μπρέικ και επιβεβαίωσαν ότι με τις ηχηρές μεταγραφές που έχουν κάνει φέτος, ο μοναδικός τους στόχος είναι η εκθρόνιση του Ολυμπιακού από την κορυφή και η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 2-0 σετ, ο Ολυμπιακός τον ισοφάρισε και σε ένα ανεπανάληπτο θρίλερ τάι μπρέικ, ο "δικέφαλος" έφτασε στο 27-25(!) ενώ αυτό το σετ κρίνεται στους 15 πόντους, για να φύγει νικητής.

Το παιχνίδι είχε 45λεπτη διακοπή στην αρχή λόγω υβριστικού πανό που είχαν αναρτήσει οι οπαδοί του Ολυμπιακού και αρνούνταν να το κατεβάσουν, είχε ένταση λόγω έντονων πανηγυρισμών του προπονητή του ΠΑΟΚ, ενώ στο φινάλε οι οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν πολλά αντικείμενα στο γήπεδο προς αντιπάλους και διαιτητές.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ