Θρίαμβος του Ολυμπιακού επί της Φενέρ στην Τουρκία

spanoulis2500

Μεγάλης βαθμολογικής σημσίας νίκη πήρε ο Ολυμπιακός στην Κωνσταντινούπολη επί της Φενέρμπαχτσε / Ούλκερ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με σκορ 74-68. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έκανε την τρίτη της νίκη σε ισάριθμους αγώνες στη φάση των "16" στην Ευρωλίγκα, οι δύο από αυτές είναι εκτός έδρας και μάλιστα επί ομάδων που θα διεκδικήσουν την πρόκριση, όπως η σημερινή αντίπαλος και η Μάλαγα την πρώτη αγωνιστική. 

Το σημερινό παιχνίδι ήταν συναρπαστικό, με τον Ολυμπιακό να ξεπερνάει και τη διπλή ατυχία που είχε στη διάρκεια του αγώνα όταν έχασε τον Ολιβερ Λαφαγιέτ και τον Μπρεντ Πετγουέι λόγω τραυματισμών. Ο Ολυμπιακός μετά από ένα "μουδιασμένο" πρώτο δεκάλεπτο έγινε ο κυρίαρχος του αγώνα, άντεξε και στην αντεπίθεση των Τούρκων στο τελευταίο δεκάλεπτο και εξασφάλισε τη νίκη με ένα εντυπωσιακό τρίποντο του Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος σκόραρε 16 πόντους και μαζί με τον Ματ Λοτζέσκι που είχε 18 ήταν οι κορυφαίοι για την ομάδα τους.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ