Θρίαμβος της Κέρκυρας, νίκες για Πανθρακικό και Αστέρα

kerkyrapanigiriko

Φουλ των γηπεδούχων είχαμε στο απογευματινό μέρος της 20ης αγωνιστικής της Superleague αφού και οι τέσσερις ομάδες που έπαιζαν στις έδρες τους πήραν τους τρεις βαθμούς. Εκτός από τον Παναθηναϊκό, η Κέρκυρα, ο Πανθρακικός και ο Αστέρας Τρίπολης έφυγαν νικητές από τους γώνες τους.

Στην Κέρκυρα η τοπική ομάδα ήταν καταιγιστική στο πρώτο ημίχρονο, όταν έβαλε τρία γκολ και έφτασε απόλυτα δίκαια στο τελικό 4-0 επί της Βέροιας. Ο Μαρκόφσκι έβαλε τα δύο πρώτα γκολ και ο Βεργώνης με αυτογκόλ το τρίτο. Το σκορ έκλεισε ο Κοντός σε ένα διάστημα που η Βέροια είχε βγει στην επίθεση και είχε χάσει μερικές ευκαιρίες.

Στην Κομοτηνή ο Πανθρακικός νίκησε τον Λεβαδειακό με 1-0 σε ένα ματς μεταξύ ομάδων με ίδιο στόχο, αυτόν της παραμονής. Ο Ντιγκινί στο 18' έβαλε το γκολ που έμελλε να κρίνει τον αγώνα.

Στην Τρίπολη τέλος και σ' έναγήπεδο που θύμιζε... λίμνη από την καταρρακτώδη βροχή, ο Αστέρας ήταν  καλύτερος και έφτασε στο 2-0 επί του Πανιώνιου. Ο Σανκαρέ στο 2' και ο Μπαράλες στο 55' πέτυχαν τα γκολ για τον Αστέρα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ