Επί "ποδός πολέμου" η ΕΛΑΣ για τον τελικό στο ΟΑΚΑ

KAGELA

Συρματοπλέγματα, κάγκελα, μεταλλικές πόρτες, ακόμη και ελικόπτερα, επιστράτευσαν οι υπεύθυνοι του γηπέδου ώστε να αποτραπεί ενδεχόμενη συμπλοκή των οπαδών μέσα στο ΟΑΚΑ. Έτσι και στις δυο πλευρές της τάφρου, τόσο σε αυτή του γηπέδου όσο και σε αυτή που καταλήγει στην εξέδρα, τοποθετήθηκε συρματόπλεγμα, ενώ μπροστά από τις εξέδρες που θα κάθονται οι οπαδοί τοποθετήθηκαν κάγκελα που ξεπερνούν τα 2 μέτρα. Ακόμη και αν κάποιοι αποφασίσουν να πηδήξουν στην τάφρο, προκειμένου να προσεγγίσουν το αντίπαλο... στρατόπεδο, θα πρέπει να ξεπεράσουν και δύο μεταλλικές πόρτες, που στο πάνω μέρος τους έχουν μεταλλικά μυτερά δόντια. Το μεγάλο στοίχημα για την ΕΛ.ΑΣ. είναι να ολοκληρωθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος (σήμερα Σάββατο στις 20:00 στο ΟΑΚΑ, χωρίς επεισόδια και χωρίς να επαναληφθούν οι εικόνες ντροπής που σημάδεψαν τον ημιτελικό της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.
Παράλληλα οι αστυνομικές αρχές καλούνται να περιφρουρήσουν και τη διαδρομή Αθήνα- Θεσσαλονίκη - Αθήνα στην οποία θα κινηθούν χιλιάδες οπαδοί της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό των επιτελών της Αστυνομίας, στα μέτρα τάξης θα πάρουν μέρος 4000 αστυνομικοί.
Νωρίτερα τα λεωφορεία που μεταφέρουν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλονίκη, θα καταφθάνουν σε ομάδες των είκοσι στο χώρο του ΟΑΚΑ, συνοδευόμενα από περιπολικά της Αστυνομίας. Στόχος είναι να αποφευχθούν επιθέσεις από αγνώστους, όπως έγινε νωρίτερα σήμερα με τη ρίψη μολότωφ εναντίον λεωφορείου με οπαδούς στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου στη Φθιώτιδα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ