Γεωργιάδης: "Ο ΠΑΟΚ να επιστρέψει στα τρόπαια"

georgiadisgiorgos

Πεπεισμένος για τη δυναμική που αναπτύσσει ο ΠΑΟΚ και την εξέλιξη που θα έχει, αλλά και... παθιασμένος για έναν τίτλο, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου για τον τελικό κυπέλλου ο προπονητής του "Δικέφαλου", Γιώργος Γεωργιάδης.

"Είμαστε μεγάλη ομάδα που στερείται τίτλους. Τα δύο τελευταία χρόνια έχουμε έναν ισχυρό ιδιοκτήτη και το αυριανό παιχνίδι θα πρέπει να είναι η αρχή για να επιστρέψουμε στα τρόπαια. Ό,τι κι αν γίνει αύριο η ομάδα θα εξελιχθεί. Το δικό μου το μέλλον δεν έχει σημασία, αλλά της ομάδας. Όπως και να έχει, τα επόμενα χρόνια θα μεγαλώσει.
Μου κάνει εντύπωση που πέρασαν 37 χρόνια για να αναμετρηθούν οι δύο αυτές ομάδες στον τελικό. Είναι ένα ιστορικό ματς. Πιστεύουμε πολύ στην ομάδα μας, έχουμε ικανότητα κι αξία, ελπίζω να είμαστε τυχεροί και να πάρουμε το τρόπαιο", είπε ο προπονητής που αντικατέστησε τον Χουμπ Στέφενς στον πάγκο και οδήγησε τον ΠΑΟΚ στον τελικό.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ