Αφαιρέθηκαν έξι βαθμοί από τον ΟΦΗ

ofisima

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα του ΟΦΗ. Μπορεί την Τετάρτη να πρόλαβε οριακά να προσκομίσει έγγραφα αποπληρωμής παλαιών χρεών και να του επιτράπηκε να αγωνιστεί εναντίον του Παναιτωλικού, όμως, από σήμερα έχει έξι βαθμούς λιγότερους από όσους είχε συγκεντρώσει τα γήπεδα. Την ποινή του επέβαλε η διοργανώτρια αρχή σε εκτέλεση εντολή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, για χρέη επίσης σε αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές.

"Γνωστοποιείται ότι σε υποχρεωτική  εκτέλεση του υπ΄ αριθμ. 1654/15.1.2015 εγγράφου της ΕΠΟ με το οποίο ζητείται η άμεση αφαίρεση έξι (6) βαθμών από την ΠΑΕ ΟΦΗ (σε εκτέλεση του από 15/1/2015 εγγράφου της FIFA προς την ΕΠΟ αναφορικά με απόφαση της Fifa Disciplinary Committee για τον ποδοσφαιριστή Aleksander Pesic με το οποίο ζητείται επίσης από την ΕΠΟ η άμεση αφαίρεση των εν λόγω βαθμών άλλως απειλείται με κυρώσεις η ΕΠΟ που μπορεί να φτάσουν και μέχρι την αποβολή από τις διοργανώσεις της FIFA) σήμερα, 15/1/2015, αφαιρούνται από τον πίνακα βαθμολογίας του Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2014-15 έξι (6) βαθμοί από την ΠΑΕ ΟΦΗ", ανέφερε η σχετική ανακοίνωση που φέρνει τον ΟΦΗ στις θέσεις του υποβιβασμού με 14 βαθμούς.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ