Αυτό είναι το... τιμολόγιο των "στημένων" ματς!

mundial

Σε αποκαλύψεις που αν ισχύουν αποτελούν πραγματική βόμβα έχει προχωρήσει Αφρικανός μάνατζερ παικτών, σχετικά με τις υποψίες που υπάρχουν για κύκλωμα που θα επιχειρεί να "στήνει" ματς στο Μουντιάλ. Ο Χένρι Οκορόζι υποστήριξε σε Βρετανό ρεπόρτερ ότι θα μπορεί να καθορίζει την εξέλιξη αγώνων, αφού έχει ήδη "συμφωνία" με δύο Νιγηριανούς παίκτες και... φλερτάρει κι άλλους. Ο Οκορόζι μάλιστα, αποκαλύψε το... τιμολόγιο των υπηρεσιών, λέγοντας ότι ένας παίκτης για να πάρει κίτρινη κάρτα μπορεί να εισπράξει 50 χιλιάδες ευρώ και για να υποπέσει σε πέναλτι, 100 χιλιάδες! Γενικά, υποστήριξε ότι υπάρχει τιμοκατάλογος ανάλογα με το τι θα κληθεί να κάνει ο παίκτης, από όλες τις πιθανές δραστηριότητες ενός αγώνα που παίζονται στο στοίχημα.

Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Νιγηρίας, η Εθνική της οποίας ήδη ελέγχεται για το φιλικό με τη Σκωτία, ανακοίνωσε ότι θα αρχίσει άμεσα έρευνα για τις καταγγελίες.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ