Αρχίζει ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος

super league 0603

Ο πρωτοπόρος και πρωταθλητή χειμώνα Ολυμπιακός θα πάρει ξεκούραστα και χωρίς αγώνα τους τρεις βαθμούς στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος και θα περιμένει την εξέλιξη του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Καλλονή. 

Οι "ερυθρόλευκοι" θα έπαιζαν εκτός έδρας με τη Νίκη Βόλου που όμως έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα, ενώ ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στη Μυτιλήνη με στόχο να περάσει από τη δύσκολη έδρα της Καλλονής (19.15) και να μη δει τη διαφορά από την κορυφή να αυξάνεται πλέον των δύο βαθμών που είναι τώρα.

Το μεσημέρι θα αποφασιστεί η τύχη του αγώνα Παναιτωλικού - ΟΦΗ αφού αν οι Κρητικοί δεν προσκομίσουν αποδείξεις ότι εξόφλησαν οφειλές του παρελθόντος, το ματς που είναι προγραμματισμένο για τις 17.15 θα το πάρει στα χαρτιά ο Παναιτωλικός.

Στο Ηράκλειο στις 15.00 θα γίνει το πρώτο παιχνίδι της ημέρας, με τον Εργοτέλη να υποδέχεται τον Πανιώνιο σε αγώνα μεταξύ δύο ομάδων που θα δώσουν μάχη για τη σωτηρία τους.

Την ίδια ώρα στην Κομοτηνή ο Πανθρακικός που επίσης είναι πολύ χαμηλά στη βαθμολογία, υποδέχεται την Κέρκυρα.

Στις 17.15, η Ξάνθη θα υποδεχτεί τη Βέροια με τις δύο ομάδες να θέλουν να διατηρηθούν ψηλά στη βαθμολογία, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον ΠΑΣ ΓΙάννινα, ενώ στη "Λεωφόρο" ο Παναθηναϊκός μετά το εντυπωσιακό 5-0 επί του Εργοτέλη υποδέχεται τον Λεβαδειακό και θέλει να προσθέσει άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ