Αποκλειστικό! Πόλεμος γιγάντων

kedrodexiaready

Απο το kendrodexia.gr
Μάθαμε εξ εγκυροτάτης πηγής από τη βόρεια Ελλάδα ότι οι τρεις μεγαλοεπιχειρηματίες- μεγαλοπαράγοντες του ποδοσφαίρου Δημήτρης Μελισσανίδης- Ιβάν Σαββίδης- Γιάννης Αλαφούζος, αποφάσισαν να συνασπιστούν προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον «επελαύνοντα κίνδυνο» που ακούει στο όνομα: Βαγγέλης Μαρινάκης.
Η συνεργασία των τριών λειτουργούσε ατύπως μέχρι που η εκλογή Μώραλη στον Πειραιά, αλλά και οι πληροφορίες που θέλουν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να σκέφτεται ενεργότερη συμμετοχή στα κοινά, επιτάχυνε τη σύμπηξη των συμφερόντων υπό μορφή συνασπισμού κατά του Μαρινάκη.
Οι τακτικοί αναγνώστες των αναρτήσεων του kendrodexia.gr θυμούνται ότι είχαμε αποκαλύψει τις πολιτικές φιλοδοξίες του Ιβάν Σαββίδη, προέδρου και ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει αποκτήσει πολιτικά ερείσματα σε περιφερειακό επίπεδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι διατηρεί σχέσεις με κυβερνητικά στελέχη και είναι αυτός που «έτρεξε» την υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη.
Τώρα και μετά τη σύμπραξη με τον Δ. Μελισσανίδη και τον Γ. Αλαφούζο αποκτά ισχυρή παρουσία και εκτός Θεσσαλονίκης. Ασφαλώς τα σχέδια τους τα γνωρίζει ο Β. Μαρινάκης ο οποίος φρόντισε να στείλει ένα πρώτο μήνυμα με την εκλογή της κ. Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής. Η δήλωσή της, αμέσως μετά την εκλογή της πως ξεκινάει πόλεμο κατά των συμφερόντων, «φωτογραφίζει» και τις προθέσεις της. Οπότε θα έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε την εξέλιξη ως προς τη συμμετοχή της Περιφέρειας στη κατασκευή των γηπέδων της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού.
Σε κάθε περίπτωση, πολιτικά και ποδοσφαιρικά, η σύγκρουση των τριών με τον Μαρινάκη θα είναι μετωπική.
Ο Ρεπόρτερ

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ