Απίστευτο φινάλε στην Α1 μπάσκετ

elefsinailisiakos

 

Ούτε σε... σενάριο ταινίας δε θα μπορούσε να υπάρχει η "φαντασία" που είδαμε στο φινάλε της Α1 μπάσκετ, ειδικά σε ό,τι αφορά τη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

 

Με τον Ικαρο να έχει υποβιβαστεί από νωρίς αφού έχασε την επαφή του με το σκορ στον αγώνα του με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, (88-74) το τελικό, παιζόταν μια θέση μεταξύ Πανελευσινιακού και Ηλυσιακού.

Ο Πανελευσινιακός έπαιζε στην έδρα του με τη Νέα Κηφισιά κι ενώ προηγήθηκε στο ημίχρονο, βρέθηκε πολύ πίσω στο σκορ στο δεύτερο. Την ίδια ώρα, ο Ηλυσιακός που έπαιζε στο Ρέθυμνο, έπαιρνε κεφάλι στο σκορ και με νίκη του θα σωνόταν, ρίχνοντας την Ελευσίνα. Ο Ηλυσιακός ήταν μπροστά με 62-61, έκλεψε τη μπάλα και τη δέχτηκε μόνος του με το αντίπαλο καλάθι ο Αμερικανός Πίγκραμ. Ενώ ετοιμαζόταν να βάλει το καλάθι της νίκης και της σωτηρίας όμως, η μπάλα έσκασε στο πόδι του και βγήκε άουτ. Το Ρέθυμνο είχε 12 δευτερόλεπτα στη διάθεσή του, σκόραρε με τον Καλαμπόκη δύο δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, έριξε τον Ηλυσιακό και έσωσε την Ελευσίνα, παρότι αυτή έχασε τελικά από την Κηφισιά με 71-63.

Στα άλλα παιχνίδια, Απόλλων Πάτρας - Παναθηναϊκός 79-95, Κολοσσός - Αρης 72-69 και Τρίκαλα - ΚΑΟΔ 103-108.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ