Αναστασιάδης: "Εχουμε υποχρέωση να νικήσουμε" [video]

ANASTASIADIS

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει αύριο τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Europa League με έναν "τελικό" για την πρόκριση. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης υποδέχεται τη γαλλική Γκινκάμπ και μόνο αν τη νικήσει θα προκριθεί στην επόμενη φάση, ενώ οι Γάλλοι περνάνε και με ισοπαλία.

Ο Αγγελος Αναστασιάδης μίλησε σήμερα για τον αγώνα και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την έκβαση αφού εξέφρασε για άλλη μια φορά την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες της ομάδας.

"Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε για τη νίκη. Αν θέλουμε όλος αυτός ο δρόμος να στεφθεί με επιτυχία, πρέπει αύριο να κερδίσουμε, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Άρα είμαστε υποχρεωμένοι για αυτό.
Εμείς δεν έχουμε κανένα άγχος. Τα έχουμε αφήσει όλα στην Παναγιά. Δουλεύουμε από το πρωί ως το βράδυ, αλλά χωρίς άγχος. Η ομάδα έχει φτάσει ως εδώ γιατί δουλεύει χωρίς άγχος και στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Και μακάρι να μας βοηθήσει κι αύριο.
Ελπίζω στο τέλος του αγώνα να μην είμαι θυμωμένος και να είμαι ευχαριστημένος. Ξέρουμε πως θα αντιμετωπίσουμε μια καλή και πειθαρχημένη ομάδα, θα πρέπει να είμαστε κι εμείς πειθαρχημένοι και σοβαροί. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να πάρουμε τη νίκη".

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη Τύπου.

https://www.youtube.com/watch?v=qn7ywn0zr6M

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ